Pentru cei dintre noi, care ne amintim că am jucat în școlile din curți, în ceea ce am numit noi, jocuri de preluare, cei mai mulți amintesc de persoanele cărora, nu le-au plăcut unele rezultate deosebite, i-au luat baschetul etc., și au luat mingea și a plecat acasă! Din păcate, se pare că sistemul politic al Statelor Unite s-a deteriorat, în măsura în care am văzut un comportament prea mult egoist, juvenil și mult, prea puțin – acțiuni responsabile, receptive etc.! Mai ales, în ultimii patru ani, retorica lui Donald Trump, care, în mod constant, în mod constant, a recurs la învinuirea și plângerea celorlalți și parând să evite asumarea oricărei responsabilități personale, m-a făcut să mă gândesc înapoi, în acele zile, la tinerețea mea (și , nu într-un mod bun!). Tot ceea ce nu era de acord cu el sau nu era de acord cu el a fost menționat de o etichetă, cum ar fi Știri false, Deep State, farsă politică etc. În acest sens, acest articol va încerca, pe scurt, să analizeze, să examineze, să revizuiască , și discutați, 5 exemple ale acestui tip de comportament nesăbuit.

1. Sondaje care nu i-au plăcut: Ori de câte ori, orice sondaj, pe care el nu-l simțea, era pozitiv – suficient, președintele a numit-o politică și manipulată de mass-media falsă! Desigur, când a fost lansat ceva pozitiv, aceeași mass-media a fost citată. El a subliniat, un, Noi impotriva lor, filozofie și abordare, care au creat, gradul de polarizare, la care puțini au fost martori, înainte, în memoria recentă!

2. Rezultatele au fost trucate, etc: Începând, înainte de alegerile prezidențiale, acest președinte a început să facă acuzații de nereguli, dar, fără să arate niciodată dovezi și / sau dovezi. Când au apărut rezultatele și nu i-a plăcut să piardă, a folosit toate căile posibile, pentru a le contesta, inclusiv aproximativ 60 de cauze în instanță, precum și numeroase apeluri, precum și retorica, cred mulți, la evenimentele oribile, ale 6 ianuarie 2021. Deși, el și susținătorii săi de bază, se agață de pozițiile lor, fiecare recompensare, hotărâre semnificativă a Curții etc., au indicat în mod clar că a pierdut! Cum a ajutat acest comportament această națiune?

3. Revoltele: Mulți indică insurecția și revoltele de la Capitol, în ianuarie trecut, au urmat un model de comportament, Trump, cel puțin, încurajat și, în cel mai rău caz, a fost, parțial, responsabil. Încurajând protestatarii, purtând arme (inclusiv arme de asalt), să protesteze la casa de stat din Michigan, echivalând protestatarii din Charlottesville, referindu-se la aceștia, ca, Mulți oameni buni, de ambele părți, etc, au creat un sentiment de abilitare și drept, în mintea multor indivizi, mulți spunând, după cuvânt, că s-au simțit președintele, le-au cerut / le-au spus să o facă! Mulți legislatori republicani, refuzând să-l tragă pe Trump la răspundere, sau chiar în serios, iau în considerare, revizuind comportamentele în cauză, au creat monstru! Până în prezent, continuăm să vedem, acest tip de abordări juvenile, iresponsabile, de la senatori, precum Johnson (din Wisconsin), care, stat, insurecția, nu a fost, la fel de rău pe cât au raportat mass-media (poate că ar trebui spune asta ofițerilor de poliție morți și răniți etc) și a fost o altă farsă politică! Avem nevoie de un adult, în cameră!

4. Raportarea pandemiei: De la început, când Trump a susținut că pandemia este o farsă și, apoi, continuând să-și minimizeze impactul, descurajându-i pe ceilalți, în ceea ce privește purtarea unei măști, distanțarea socială și responsabilitatea personală, accentul nu a fost pus, creând un plan viabil, pentru a-l aborda, ci, mai degrabă, pentru a da vina pe presă, iar democrații, pentru orice, s-au plâns alegătorii / publicul!

5. „Fapte” alternative: Când purtătorul de cuvânt al său, a răspuns la întrebarea cuiva, despre sumă, Trump părea să facă declarații greșite și s-a referit la ei, ca „fapte” alternative, ar fi trebuit să ne îngrijorăm. În timp ce, toți avem dreptul la propria noastră opinie, faptele, sunt fapte și nu ar trebui manipulate pentru a servi agenda personală / politică a nimănui și / sau interesul personal!

Treziți-vă, America și refuzați să vă stabiliți pentru conducerea minorilor și insistați asupra integrității și eticii în cei pe care îi alegem! Ești gata să devii un alegător și un cetățean mai responsabil?