Trei zile – minus 3,5 kg!

Cred că știți acest sens atunci când sunteți invitați la petrecere și doriți să mergeți acolo în rochia preferată pentru a arăta inteligent, dar există o greutate suplimentară de care trebuie să scăpați pentru a purta noua rochie uimitoare! Dar nu timp! Petrecerea peste 3 zile! Nu te simți supărat! Există o dietă foarte eficientă pentru astfel de cazuri!

După dieta cu morcovi, vei slăbi 3,5 kilograme în 3 zile și vei merge la petrecere și vei impresiona pe toată lumea cu corpul tău subțire! Dieta cu morcovi este foarte utilă și simplă! Principalul fel de mâncare este o salată din morcovi.

Iată 1 variantă a acestei salate.

Ai nevoie:

– 1 kilogram de morcovi;

– 1 lamaie;

– 1 lingură de miere.

Radeți morcovul pe o răzătoare medie, adăugați miere și suc de lămâie și amestecați bine. Asta e tot!

Împărțiți această salată în trei mese, puteți avea și fructe care vă plac. În a patra zi, puteți adăuga câteva chipsuri și o felie de pâine. Dimineața puteți bea un pahar de lapte sau iaurt, acesta va ajuta nutrienții morcovului să se absoarbă mai bine.

Puteți urma această dietă și în 3 zile sau pentru a adăuga morcovi în masa zilnică! De exemplu, dacă îl consumați aproape sau la începutul fiecărei mese, un morcov nu lasă loc în stomac pentru cheesecake sau înghețată suplimentară la sfârșitul mesei. Deci, veți economisi aproximativ 500 de calorii pe zi, ceea ce se traduce printr-o scădere în greutate de aproximativ o lire pe săptămână.

Beneficii pentru sănătate

Morcovii sunt o sursă excelentă de compuși antioxidanți și cea mai bogată sursă vegetală de pro-vitamina A caroten. Compușii antioxidanți ai morcovilor ajută la protejarea împotriva bolilor cardiovasculare și promovează vederea bună, în special vederea nocturnă. Este, de asemenea, cea mai bogată sursă de beta-caroten. Acest lucru este de mare beneficiu în lupta împotriva cancerului. Studiile arată că consumul de morcovi reduce incidența cancerului și poate chiar inversa simptomele. Morcovii sunt, de asemenea, benefici pentru piele și plămâni.

Salată de morcovi (a doua rețetă)

Lista ingredientelor:

1 ½ lb. de morcovi, curățați și rasați.

¼ cană de maioneză fără grăsimi.

2 ½ linguri de suc de lămâie

1 lingură de sirop de arțar.

Vârf de cuțit de sare.

Directii:

Într-un castron, amestecați maioneza, sucul de lămâie, siropul de arțar și un vârf de sare. Adăugați morcovii, amestecând și lăsați să stea aproximativ 45 de minute. De asemenea, puteți decora salata cu verdeață! Poftă bună!