Vorbind despre fructele dietetice anti candida, trebuie să existe multe argumente pro și contrare cu privire la fructele bune și care sunt rele. Mereu am crezut că ananasul este încărcat cu zahăr, dar unele articole spuneau că este bine. Eu personal nu pot mânca ananas, deoarece îmi provoacă o mare indigestie, totuși este pe lista lucrurilor pe care le poți mânca cu probleme de drojdie pe care tocmai le-am găsit.

Iată lista: mere avocado piersici pere caise foarte benefice, toate fructe de pădure, vișine coacăze, kumquat, nespite, nectarine, fructe de pasiune, caqui, ananas, rodie tamarind. Fără citrice în timp ce lupți cu drojdia, cu excepția sucului de lămâie peste salată în loc de oțet sau stoarsă în apă, fără zahăr.

Unii oameni cred că citricele sunt cele mai bune fructe pentru problemele cu drojdia. Dar asta am citit în mai multe locuri. Trebuie să evităm citricele probabil din cauza conținutului de acid pe care îl posedă. Întotdeauna am indigestie proastă de la portocale sau ananas, totuși pot lua extractul de semințe de grapefruit și pot adăuga suc de lămâie în apa mea fără probleme.

Stevia este un minunat înlocuitor de zahăr dacă aveți nevoie de gustul a ceva dulce. Sucul de noni pare să ajute la simptome. Aroma este suficient de gustoasă, atâta timp cât nu respirați prin nas. Urmați-l cu un pahar de apă pentru a vă ajuta să beți. Face

sigur că cumpărați sucul original de noni.

Oricum, am aflat că depinde ce diete de candida urmați, unii sunt de acord că puteți mânca anumite alimente, iar alții spun că nu ar trebui. Totul se bazează pe toleranța dvs. individuală. Ce am învățat să fac este să elimin toate alimentele care sunt controversate timp de cel puțin o lună și apoi să le adaug înapoi pe rând. Veți ști imediat dacă corpul dumneavoastră nu ar trebui să aibă mâncarea respectivă după cum vă simțiți (tuse, mucegăit, gazos, mâncărime etc.).