Fructe dimineața:

Trezirea la o felie de pepene verde este una dintre cele mai bune modalități de a-ți începe dimineața. Consumul de fructe la micul dejun nu numai că te va ajuta să gândești mai clar, ci te va ajuta să slăbești și să stimulezi tractul digestiv pentru a energiza corpul. Consumul unui mic dejun curat și ușor dimineața este o modalitate excelentă de a trece corpul de la o stare de post la o stare de alimentație.

Mai multe motive pentru care ar trebui să începeți să mâncați fructe la micul dejun:

1. Îmbunătățește faza de detoxifiere

Între 7 și 11 dimineața, corpul trece prin cea mai grea fază de detoxifiere. Consumul de fructe va contribui la aportul de energie vindecătoare la acest proces de detoxifiere

2. Stimulează tractul digestiv

Consumul de fructe la micul dejun infuzează organismul cu enzime benefice, fibre și probiotice care ajută la stimularea sucurilor digestive din stomac și la eliminarea deșeurilor vechi din ziua precedentă. Fibrele de fructe curăță colonul ca o mătură, lăsându-vă senzația de lumină și reîmprospătare.

3. Trezește Corpul

Zaharurile naturale din fructe sunt exact ceea ce organismul are nevoie la trezire. În loc să vă atingeți cafeaua, încercați să creați un smoothie de înlocuire a cafelei care va ajuta la menținerea creierului ascuțit și energizat. Amintiți-vă, creierul scapă de glucoză, așa că, dacă doriți să rămâneți concentrat pe tot parcursul zilei, mâncați la micul dejun o masă frumoasă de fructe cu densitate mare de apă!

4. Pierde în greutate

Fructele oferă organismului o alimentație de calitate și, de asemenea, ajută la eliberarea excesului de toxine prin împingerea deșeurilor vechi din intestine. Mâncând multe fructe dimineața (și în restul zilei) scăpați de toxicitatea excesivă și de depozitarea deșeurilor. La rândul său, acest lucru ajută la procesul natural de slăbire al corpului. Puteți pierde în greutate în mod natural, consumând alimentele potrivite care vor începe procesul.

5. Creează un mediu alcalin pentru corp

Primul lucru pe care oamenii îl gândesc atunci când mănâncă fructe este că este prea acid, ceea ce nu este adevărat. Lămâile sunt de fapt unul dintre cele mai alcaline fructe de pe planetă. Acestea pot avea o formă acidă, dar, odată ce ajung în stomac, mineralele (cum ar fi potasiul și sodiul) se disociază pentru a-l alcaliniza (printr-o varietate de procese metabolice). Toate fructele sunt alcaline, așa că asigurați-vă că mâncați multe fructe dimineața dacă în mod normal mâncați o dietă standardizată.

Există numeroase planuri de dietă acolo. Cheia pentru gestionarea greutății este adoptarea unei diete sănătoase care să se potrivească nevoilor dvs. alimentare. Pierderea în greutate în mod natural este întotdeauna cea mai bună cale de urmat. Trebuie doar să afli ce dietă naturală funcționează pentru tine.