Următorul lucru este să vă asigurați că mâncați mese echilibrate care includ proteine ​​adecvate, grăsimi sănătoase și fibre din legume fără amidon, care vă vor menține plin și mulțumit și, de asemenea, stabiliza zahărul din sânge. Desigur, dacă aveți orice alte probleme de sănătate care stau la baza, ar trebui să căutați să vă adresați celor cu medicul dumneavoastră.

Adesea, ajungem la un carbohidrat simplu, cum ar fi un cookie, bomboane sau biscuiți, atunci când începem să ne fie foame sau avem nevoie de un impuls rapid de energie. Aici, dacă veți fi bine pregătiți cu o alternativă mai bună, veți plăti dividende uriașe pentru dvs. Țineți ouăle fierte gata de prins în frigider. O mână mică de nuci, cum ar fi migdalele, nucile, pacanele sau fisticul, este o alternativă excelentă, bogată în proteine ​​și grăsimi sănătoase, care va umple frumos factura fără a alimenta pofta de carbohidrați.

Uneori proteina pur și simplu nu o taie și vrei ceva dulce. Alegerea unui fruct cu conținut scăzut de zahăr, cum ar fi fructele de pădure sau merele Granny Smith, este o alegere excelentă. Alegerea unei opțiuni mai sănătoase de carbohidrați este, de asemenea, o strategie bună. Îmi place întotdeauna să fac înlocuiri mai sănătoase. Păstrarea legumelor prăjite care sunt bine condimentate poate opri pofta de carbohidrați. Cartofii dulci prăjiți condimentați cu sare de cristal din Himalaya, piper și scorțișoară din Ceylon sunt foarte reconfortanți, satisfăcător și o opțiune mult mai sănătoasă. La fel și conopida prăjită, broccoli sau dovleceii Butternut. Fasolea și leguminoasele sunt, de asemenea, un bun substitut pentru carbohidrații simpli. Năutul condimentat și prăjit este o altă gustare pe care o puteți face rapid și savura ocazional, care oferă proteine, fibre și crocante.

Ideea este să înlocuiți o calitate mai bună a carbohidraților sau să o înlocuiți cu o proteină sănătoasă.

De asemenea, este important să vă dați seama că, dacă v-ați răsfățat în mod regulat cu carbohidrați simpli, va dura ceva timp pentru a sparge dependența. Nu trece cu vederea componenta emoțională. Adesea, atunci când apare o dorință de carbohidrați, vă aflați în mijlocul unei reacții emoționale puternice. Încearcă să te oprești și să analizezi ce se întâmplă mental și emoțional înainte de a ceda poftei. Este foarte posibil să căutați doar confort și există modalități mai bune și mai eficiente de a-l obține decât consumul de carbohidrați simpli.

Acesta este exact motivul pentru care Planul Astăzi este încă ziua, abordează problemele cu spiritul și sufletul și nu doar nutriția fizică și detoxifierea. Trebuie să acordați atenție stării dvs. mentale, emoționale și spirituale și să le luați în considerare atunci când vă confruntați cu pierderea în greutate și sănătatea generală.

Ce declanșează pofta de carbohidrați pentru dvs. și cum vă descurcați?