Dieta Medifast este una dintre cele mai populare diete de înlocuire a meselor de pe piață, care vă livrează acasă. Este cunoscut pentru faptul că oferă o pierdere în greutate sigură, ultrarapidă (până la 5 kilograme pe săptămână).

Dar dacă vă gândiți să încercați dieta de slăbire Medifast, există câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți mai întâi, cum funcționează și dacă puteți lua alcool sau fructe în dietă.

Având în vedere acest lucru, iată cele mai frecvente întrebări (și răspunsuri) despre această dietă:

# 1 Cum funcționează dieta Medifast?

Mănânci 5 „mese” Medifast pe zi plus o masă slabă și verde pe care o adaugi în tine (proteine ​​slabe și legume).

Mesele Medifast sunt formate dintr-o varietate de shake-uri, baruri, intrări, budinci, gustări, clătite și chiar fursecuri sau brownies. Aceste mese sunt mai bogate în proteine ​​decât barele standard de înlocuire a meselor și sărace în grăsimi. Deci nu ți-e foame și te simți mai plin pentru mai mult timp.

Un alt lucru care vă ajută este că mâncați la fiecare 2 – 3 ore, astfel încât să vă mențineți metabolismul ridicat.

# 2. Trebuie să mănânc masa slabă și verde noaptea?

Nu. Puteți mânca oricare dintre mese, inclusiv masa slabă și verde, în orice ordine doriți. Cu toate acestea, trebuie să mâncați o masă la fiecare 2 până la 3 ore pentru a preveni încetinirea metabolismului.

Așadar, ați putea lua masa slabă și verde dimineața, dacă doriți – sau chiar să o despărțiți pe tot parcursul zilei.

# 3. Câtă greutate pot pierde pe Medifast?

Vă puteți aștepta să pierdeți între 2 și 5 lire sterline pe săptămână în primele 2 săptămâni (deci este posibilă până la 10 lire sterline în 2 săptămâni). După aceea, pierderea în greutate ar trebui să scadă puțin până la aproximativ 1 – 3 lire sterline pe săptămână.

# 4. Pot mânca fructe în dieta Medifast?

Din pacate, nu. Conform Medifast, conținutul ridicat de zahăr din fructe (din punct de vedere tehnic fructoză) vă poate arunca progresul în scăderea în greutate. Așa că va trebui să așteptați până după dietă și să vă atingeți obiectivul.

# 5. Pot mânca Splenda pe o dietă Medifast?

Da – puteți avea 1 pachet de îndulcitor artificial în cafea sau ceai zilnic.

# 6. Ce se întâmplă dacă nu am timp să fac masa slabă și verde?

Nici o problemă. Medifast a introdus recent mai multe mese congelate care se potrivesc cerințelor mesei slabe și verzi. Sunt microunde și gata în câteva minute.

Acest lucru reduce pregătirea mesei și este o opțiune excelentă dacă sunteți prea ocupat să gătiți – dar doriți totuși să încercați Medifast.

# 7. Pot să consum alcool în această dietă?

Din pacate, nu. Nu este permis alcoolul pe Medifast. La fel ca fructele, va trebui să așteptați până când vă veți atinge obiectivul pentru a vă răsfăța puțin.

# 8. Pot alege propriile mese Medifast sau sunt blocat cu „Favorite”?

Puteți alege propriile mese preferate Medifast dacă știți ce doriți și personalizați pachetul în acest fel.

# 9. Ce se întâmplă când îmi ating obiectivul?

Medifast are atât un program de tranziție, cât și un program de întreținere, care este conceput pentru a vă înțelege în siguranță din dietă și pentru a vă întoarce la mâncarea obișnuită fără a recâștiga greutatea.