Pentru mulți dintre noi, în mod individual, națiunea noastră și, credințele noastre personale, politice, sunt extrem de importante pentru noi. combinate, mult – prea – adesea, devin, norocos! Părinții noștri fondatori s-au simțit, atât de puternic, despre nevoia de a proteja practica și credința religioasă, asigurându-se în același timp că noua națiune nu a creat niciodată nicio religie națională, un concept, la care ne referim, ca Separare a Bisericii și a Statului, prin protejarea religiei, ca drept / libertate esențială, în Constituție, în timp ce, de asemenea, încearcă să protejeze pe ceilalți, să practice sau nu, orice religie la alegerea lor sau nici una! Cu toate acestea, în timp ce suntem obișnuiți – să vedem politicieni, să se înfășoare – în Steag, în ultima vreme, în special (deși, există de mult timp), în multe locații, regiuni, zone și segmente ale societate, unii par să vrea să ne impună credințele religioase, celorlalți dintre noi! Având în vedere acest lucru, acest articol va încerca, pe scurt, să analizeze, să examineze, să revizuiască și să discute corelația dintre politică și estomparea liniilor acestei separări.

1. Al cui credințe religioase ?: Deși, majoritatea americanilor, nu s-ar considera evanghelici, deseori asistăm la o influență semnificativă din partea celor care o fac! În timp ce ar trebui să protejăm dreptul tuturor de a-și practica religia, care dintre ele și, indiferent dacă o fac sau nu, ar trebui să fie o decizie personală! Amintiți-vă, mulți dintre părinții noștri fondatori erau, fie agnostici, fie atei, și voiau, pentru a se asigura, că această națiune nu a avut niciodată o religie națională! Obișnuiam, ceream, Bisericilor, să nu se poată implica, cu activități politice, dacă doreau să-și mențină scutirea de impozite, statutul lor, și acesta pare să fi fost trecut cu vederea și / sau, neaplicat!

2. Libertatea religioasă nu înseamnă că trebuie practicat: Indivizii au dreptul de a-și practica religia, dar asta nu înseamnă că au dreptul de a-și impune credințele altora! Oamenii pot crede într-o religie etc. sau pot avea dreptul să fie ateu și / sau agnostic, de asemenea!

3. Ipocrizie religioasă: Nu pare, mulți sunt ipocriți, când își folosesc cutia de nisip, pentru a-și purta religia, pe brațe, dar, par, îngroziți, când vine vorba de unele domenii ale Scripturii? În plus, națiunea noastră nu are nici un test religios, de turnesol, așa că unii, care proclamă, religia lor, cer anumite lucruri, pot crede așa, dar, nu este, de fapt! Cum poate cineva, care folosește scriptura religioasă, să justifice o poziție anti-avort, de exemplu, dar să afirme că este dreptul lor religios, să ignore avertismentele și reglementările de sănătate publică, care, în timpul acestei pandemii, au creat complicații inutile? , boli și decese, care ar fi putut fi evitate?

4. Dreptul la alegere al femeilor: În cazul în care credințele religioase și / sau, personale, le determină să se opună, dreptul de a alege, nu ar trebui să fie o decizie, lăsată în seama femeii individuale, bazată pe multe aspecte?

5. Fără test religios de turnesol: M-am săturat de un test artificial, pus, de turnesol, să fiu impus, altora! Religia și credințele religioase ale unui candidat nu ar trebui să facă nicio diferență, în calificările generale, pentru funcția aleasă!

Părinții fondatori au avut dreptate, în căutarea unei separări clare, a Bisericii și a Statului! Nu suntem o națiune creștină, ci o națiune care se presupune că se bazează pe garanții constituționale, libertăți și libertăți etc.