În circumstanțe obișnuite, când orice președinte ar putea să se laude cu calitatea economiei americane, el ar fi considerat, aproape, un shoo – în, pentru că a fost reales! Cu toate acestea, așa cum își dau seama majoritatea, acestea sunt orice, dar vremuri normale! Pe de altă parte, atunci când un titular în exercițiu are ratinguri favorabile atât de scăzute, precum președintele Trump, ați putea crede că este ușor să recâștigați controlul asupra Casei Albe. Dar, încă o dată, trecem printr-o perioadă de timp foarte neobișnuită. Deși ne-am putea aștepta, domnul Trump, să continue campania, pentru realegere în 2020, așa cum a participat, în timpul mitingurilor sale bine participate, folosind o mulțime de retorică, făcând numeroase afirmații, adesea, insuflând temeri, dând vina pe imigranți etc., este mult mai puțin sigur, cu precizie, care ar putea fi planul / strategia Partidului Democrat, de a-l învinge pe acest președinte, în timp ce câștigă simultan controlul Senatului SUA și își menține majoritatea în Camera Reprezentanților. Având în vedere acest lucru, acest articol va încerca, pe scurt, să ia în considerare, să examineze, să revizuiască și să discute unele dintre opțiunile lor.

1. Concentrați-vă pe Trump: Deși, majoritatea sondajelor, indică, potențialii alegători, se opun multor politici, acțiuni, retorică etc. ale domnului Trump și continuă să existe neîncredere, bazată pe numeroasele activități raportate ale campaniei sale și pe cei din jurul său ( precum și alte potențiale scandaluri), forța și loialitatea susținătorului / bazei de bază ale președintelui, precum și structura Colegiului Electoral, îl fac nesigur, dacă unul poate fi ales, pur și simplu prin opunerea unui titular, în special cu avantaje, majoritatea titularilor au, în campanie!

2. Afară – Progresiv, reciproc: Cât de departe în stânga politică vrea electoratul să se miște, democrații? Numirea, cineva, considerat, îndepărtat, la stânga centrului, va alunga alegătorii independenți și persoanele mai moderate? Nu va facilita acest lucru Trump, care ar folosi, fără îndoială, retorica, sloganurile negative și alte tactici de sperietură, pentru a-i convinge pe acești alegători, ar trebui să le fie frică să voteze pentru ei?

3. Menținerea alegătorilor progresivi: Când Hillary Clinton a fost nominalizată, mulți dintre cei mai înflăcărați susținători ai lui Bernie Sanders, fie nu au votat, au votat pentru unul dintre candidații minori, fie și-au exprimat votul, pentru Donald Trump! Dacă Sanders nu obține nominalizarea, vom vedea asta din nou? Ce candidat sau candidați ar putea fi atrăgători pentru acești indivizi, în timp ce apelează și la oameni mai moderați?

4. Femeile alegătoare: Cum ar putea reacționa femeile la retorica acestui președinte și la aparentele politici și idei anti-alegere? Va fi o prezență mai bună decât de obicei? Cum pot democrații să atragă acești alegători, fără să-i ia de la sine înțeles, și să evite să fie un singur partid, o campanie?

5. Minorități: Retorica urii și a vina va scoate minoritățile în număr mai mare decât în ​​mod obișnuit sau va atrage și inspira poporul, dna Clinton, denumită Deplorabile, sa merg la vot?

6. Vârstă: Cât de mare va îmbătrâni un factor? Din moment ce 3 dintre cei mai importanți (în sondaje), candidații democrați, au aproximativ 70 de ani sau mai mult, la fel ca președintele Trump, va fi vârsta un factor? Vor alegătorii pe cineva mai tânăr? Ar avea cineva, mai puțin identificat, cu status quo sau mai tânăr, mai mult apel?

7. Care este planul – Ce reprezintă ?: Doresc alegătorii să audă o viziune diferită, care să se adreseze, nevoilor, percepțiilor, priorităților și să fie relevantă și durabilă? Cum vor echilibra necesitatea de a acorda atenție problemelor schimbărilor climatice, arătând în același timp o modalitate mai bună, de a aborda nevoile economice, legate de locurile de muncă și de îngrijire a sănătății, ale cetățenilor noștri?

8. Sănătate: Este Medicare pentru toți, atrăgând potențialii alegători sau îi va speria, din cauza necunoscutelor, cum ar fi costurile, cum ar putea funcționa, etc.?

9. Redobândirea controlului Congresului: Cu excepția cazului în care / până și democrații controlează ambele camere ale Congresului, cum se vor schimba lucrurile cu adevărat în bine? Acest lucru va necesita un district cu district, stat cu stat, luptă, cu idei și soluții viabile, pentru a restabili multe garanții constituționale americane amenințate, cum ar fi libertățile, justiția și libertatea, pentru toți!

Nu există nicio întrebare ușoară la acest subiect. Echilibrarea politicii, a bunului simț și a empatiei va fi o necesitate pentru a face acest lucru!