Nu există nicio îndoială că fructele și legumele sunt o parte importantă a dietei Nutrisystem. Unii oameni vor să profite din plin de acest lucru și se întreabă dacă pot mânca o cantitate nelimitată de fructe. Consider că nu este surprinzător că mai mulți oameni întreabă despre consumul de fructe decât legumele.

Am auzit de la cineva care a spus: „Sunt interesat să încep dieta Nutrisystem relativ curând. Dar mă întreb dacă voi putea să mănânc o mulțime de fructe. Ador dulciurile și, deși știu că va trebui să renunț la cookie-urile, simt că bananele și kiwi sunt un substitut decent, cel puțin în timp ce țin dieta. Dar mă întreb dacă vor exista limitări cu privire la cât de mult pot să mănânc. ” Voi aborda aceste preocupări mai jos.

Constat că există uneori confuzie cu privire la fructele și legumele nelimitate în această dietă. Multe legume fără amidon SUNT nelimitate, dar numai cele cu un indice glicemic scăzut. (Exemple sunt roșiile, sparanghelul și broccoli.) Este posibil să știți deja acest lucru, dar Nutrisystem încurajează și oferă alimente care sunt glicemice prietenoase, ceea ce înseamnă că sunt mai puține în amidon și carbohidrați pentru a vă menține plin și pentru a vă menține glicemia. constant. Sunteți încurajați să mâncați mai multe alimente care sunt glicemice prietenoase și mai puține alimente care nu sunt.

De aceea fructele nu sunt nelimitate. Acestea tind să fie mai ridicate în zaharuri naturale. (De exemplu, un măr poate avea peste 25 de grame de zaharuri, deși aceste zaharuri sunt mai benefice decât cele procesate, deoarece sunt ușor convertite în energie.) Și deși sunteți încurajați să mâncați până la trei porții de fructe pe zi, acestea nu sunt nelimitate. Dar dimensiunile de servire sunt generoase. De exemplu, o porție este un măr, o banană sau o ceașcă întreagă de afine, cireșe, căpșuni sau ananas, pentru a numi doar câteva exemple.

Este sugerat să luați un fruct cu micul dejun, plus altul la una dintre mesele principale sau cu o gustare. Și, puteți lua un fruct sau o legumă la cină. Deci, aceasta este de până la trei pe zi dacă alegeți fructul în loc de legume la cină. Micul dejun este sugerat, deoarece este de obicei foarte ușor să încorporezi fructe cu micul dejun. Pur și simplu adăugați căpșuni la cereale sau afine pe pâinea prăjită. De asemenea, este ușor să adăugați fructe la o gustare pe bază de proteine. Cireșele deasupra iaurtului grecesc sau a brânzei de vaci reprezintă o modalitate rapidă, ușoară și hrănitoare de a obține o porție în ziua ta.

Știu că această întrebare s-a bazat pe a avea fructe din belșug, dar, credeți sau nu, uneori am oameni care mă întreabă dacă pot sări de fructe, deoarece nu le place. Nu ar trebui să omiteți fructele, dar puteți înlocui patru uncii de suc de fructe pur fără a adăuga zahăr.

Știu că a nu avea fructe nelimitate poate părea un lucru negativ, dar sincer, vi se cere să adăugați și legume și proteine. Deci, aveți o mulțime de părți noi pe care încercați să le lucrați. Deci, de obicei, aveți mai mult decât suficient.