[ad_1]

Dacă v-ați întrebat dacă este mai bine să faceți mișcare într-o stare de post, înainte de a lua micul dejun sau să luați micul dejun și apoi să aveți sesiunea de antrenament, voi cântări aici.

De ani de zile ni s-a spus că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și trebuie să mâncați un mic dejun bun și hrănitor pentru a avea cea mai bună sesiune de exerciții. Dar este cu adevărat adevărat? Iată câteva avantaje ale exercițiilor fizice într-o stare de post, ceea ce înseamnă doar, înainte de a vă lua micul dejun sau orice altceva din prima masă a zilei, dacă ați postit intermitent, la fel ca mine.

Exercițiile postate îmbunătățesc nivelurile de glucoză și insulină, scăzând riscul de rezistență la insulină și diabetul de tip 2;

Așa cum explic în Today is Still the Day, exercițiile fizice în post sunt deosebit de eficiente pentru pierderea de grăsime, deoarece scade atât greutatea corporală totală, cât și procentul de grăsime corporală. Exercițiile fizice după masă reduc doar greutatea corporală;

Limită consumul de alimente pentru restul zilei, rezultând un deficit energetic global de aproximativ 400 de calorii;

Poate stimula hormonul de creștere și producția de testosteron, care previne depresia și optimizează regenerarea țesuturilor;

Oamenii care au sărit peste micul dejun și s-au antrenat pe stomacul gol, au avut o memorie de lucru mai bună la mijlocul după-amiezii și au raportat mai puțină oboseală mentală și tensiune mai târziu în cursul zilei decât cei care au mâncat cereale înainte de exerciții.

Ajută la prevenirea depresiei.

Exercițiile fizice și postul împreună provoacă stres oxidativ, care ajută la contracararea îmbătrânirii musculare.

Așadar, cred că este sigur să spunem dacă pierderea de grăsime și îmbunătățirea sănătății musculare sunt obiectivul dvs. principal, este să mergeți la post.

Un alt bonus imens este că exercițiile fizice în timp ce postesc timp de mai mult de 14 până la 18 ore (ceea ce ați putea face dacă practicați un post intermitent) activează probabil la fel de multă autofagie ca și cum ați fi postit două-trei zile prin creșterea AMPK, NAD + și inhibarea mTOR. Autofagia este procesul prin care organismul curăță celulele deteriorate, pentru a regenera celule mai noi și mai sănătoase. Apare în timpul postului prelungit.

Deci nu ar trebui să mănânci niciodată înainte de a face mișcare? Nu este potrivit pentru toată lumea. Depinde de vârsta ta, când ai mâncat ultima dată, dacă ești sau nu gravidă, consumul de medicamente, istoricul medical, nivelul de fitness, dacă ești sau nu flexibil din punct de vedere metabolic și tipul de antrenament în care te angajezi. Dacă te simți slab, amețit , greață sau amețitoare, probabil că ar trebui să mănânci ceva înainte de a te antrena. Apropo, nu aș recomanda un castron de cereale. O masă ușoară de proteine, cum ar fi un mic shake de proteine ​​din zer, este o alegere bună.

La fel ca în toate lucrurile, este întotdeauna cel mai bine să-ți asculți corpul și să folosești înțelepciunea pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine.

Mănânci înainte de a face mișcare sau faci mișcare de rutină într-o stare de post?

[ad_2]