[ad_1]

Țineți o dietă de slăbit? Dacă da, există câteva greșeli pe care veți dori să le evitați. Aceste erori se întâmplă de nenumărate ori și îndepărtează orice dietă bine intenționată de la obiectivele lor. Înarmându-vă cu următoarele informații, vă puteți asigura că rămâneți pe drumul către un succes mai mare …

1. Nu urmăriți caloriile religios. Dacă există un lucru, toată lumea ar trebui să facă în timpul dietei, urmărind caloriile. Dacă sunteți serios în privința celor mai bune rezultate posibile, veți găsi o modalitate de a face acest lucru. Da, poate fi o pacoste, dar este modalitatea de a vă garanta obținerea rezultatelor pe care le urmăriți.

În cele din urmă, puteți ajunge la punctul de a fi capabil să porți globul ocular, dar să începeți cu – număr, număr, număr.

2. neglijarea aportului de fibre. Nu uitați aportul de fibre! Este ușor să lăsați fibrele în praf, crezând că este doar un alt carbohidrat care trebuie evitat. Cu toate acestea, dietele bogate în fibre produc rezultate favorabile în scăderea în greutate. Este mai bine să mănânci mai multe fibre, chiar dacă asta înseamnă să mănânci câteva carbohidrați în plus o parte din timp.

În plus, fibra este pur și simplu sănătoasă. Vă menține regulat, ajută la echilibrarea zahărului din sânge și poate ajuta la prevenirea bolilor de inimă.

3. Gândirea „fără calorii = slăbire prietenoasă”. O altă greșeală pe care veți dori să o evitați este să vă gândiți că „fără calorii înseamnă pierderea în greutate prietenoasă”. Prea mulți oameni sunt prinși în această capcană, deoarece ar părea că are sens.

Dacă o porție de alimente nu conține calorii, cum ar putea avea impact asupra greutății corporale? Cu toate acestea, iată afacerea: uneori, alimentele fără calorii pot provoca poftele alimentare, iar aceste pofte vă pot lăsa dorind alimente pe care altfel nu le-ați mânca.

Dacă se întâmplă acest lucru, veți lua calorii pe care trebuie să le evitați, iar acest lucru va duce la creșterea în greutate.

4. Mănâncă prea multe calorii în fiecare zi. Ultima greșeală de slăbit de evitat este să mănânci prea puține calorii în fiecare zi. Aceasta poate părea o prostie – cum ar putea fi o problemă un aport scăzut de calorii? Dacă mâncați prea puține calorii în fiecare zi, vă veți pregăti pentru …

  • un metabolism mai lent,
  • mâncare excesivă și, probabil,
  • pierderea masei musculare slabe.

Nu este ceva ce doriți să faceți, deoarece caloria este cantitatea de energie necesară pentru a transforma o anumită cantitate de alimente în combustibil

Acolo ai patru greșeli de pierdere a grăsimii, ar fi o idee bună să eviți. Te îndrăgostești de oricare dintre acestea?

[ad_2]