[ad_1]

Investiția în spațiul pieței Crypto Currency poate fi puțin descurajantă pentru investitorul tradițional, deoarece investiția directă în Crypto Currency (CC) necesită utilizarea unor noi instrumente și adoptarea unor concepte noi. Deci, dacă decideți să vă scufundați degetele de la picioare pe această piață, veți dori să aveți o idee foarte bună despre ce să faceți și la ce să vă așteptați.

Cumpărarea și vânzarea CC necesită să alegeți o bursă care se ocupă de produsele pe care doriți să le cumpărați și să le vindeți, fie ele Bitcoin, Litecoin sau oricare dintre cele peste 1300 de jetoane în joc. În edițiile anterioare am descris pe scurt produsele și serviciile disponibile la câteva burse, pentru a vă face o idee despre diferitele oferte. Există multe schimburi de alegere și toate fac lucrurile în felul lor. Căutați lucrurile care vă contează, de exemplu:

– Politici de depozit, metode și costuri ale fiecărei metode

– Politici și costuri de retragere

– În ce monede fiduciare se ocupă pentru depozite și retrageri

– Produse în care se ocupă, cum ar fi monede criptografice, aur, argint etc.

– Costuri pentru tranzacții

– unde se bazează acest schimb? (SUA / Marea Britanie / Coreea de Sud / Japonia …)

Fiți pregătiți pentru ca procedura de configurare a Exchange să fie detaliată și lungă, întrucât schimburile doresc, în general, să știe multe despre dvs. Este asemănător cu crearea unui nou cont bancar, deoarece Bursele sunt intermediari de obiecte de valoare și vor să fie siguri că sunteți cine spuneți că sunteți și că sunteți o persoană de încredere cu care să vă ocupați. Se pare că „încrederea” se câștigă în timp, întrucât Bursele permit de obicei doar sume mici de investiții.

Schimbul dvs. vă va păstra CC-urile stocate pentru dvs. Mulți oferă „depozitare la rece”, ceea ce înseamnă pur și simplu că monedele dvs. sunt păstrate „offline” până când indicați că doriți să faceți ceva cu ele. Există destul de multe știri despre schimburi de hack-uri și multe monede furate. Gândiți-vă că monedele dvs. se află într-un cont bancar la Exchange, dar nu uitați că monedele dvs. sunt doar digitale și că toate tranzacțiile blockchain sunt ireversibile. Spre deosebire de banca dvs., aceste schimburi nu au asigurare de depunere, deci fiți conștienți de faptul că hackerii sunt mereu acolo încercând tot ce pot pentru a obține monedele dvs. Crypto și a le fura. Schimburile oferă, în general, conturi protejate prin parolă, iar multe oferă scheme de autorizare cu 2 factori – ceva de luat în considerare serios pentru a vă proteja contul de hackeri.

Având în vedere că hackerilor le place să profite de schimburi și de contul dvs., vă recomandăm întotdeauna să utilizați un portofel digital pentru monedele dvs. Este relativ ușor să mutați monede între contul dvs. Exchange și portofelul dvs. Asigurați-vă că alegeți un portofel care se ocupă de toate monedele pe care doriți să le cumpărați și să le vindeți. Portofelul dvs. este, de asemenea, dispozitivul pe care îl utilizați pentru a „cheltui” monedele dvs. cu comercianții care acceptă CC pentru plată. Cele două tipuri de portofele sunt „fierbinți” și „reci”. Portofelele fierbinți sunt foarte ușor de utilizat, dar vă lasă monedele expuse la internet, dar numai pe computer, nu pe serverul Exchange. Portofelele reci folosesc suporturi de stocare offline, cum ar fi stick-uri de memorie hardware specializate și tipăriri simple pe hârtie. Folosirea unui portofel rece face tranzacțiile mai complicate, dar acestea sunt cele mai sigure.

Portofelul dvs. conține cheia „privată” care autorizează toate tranzacțiile pe care doriți să le inițiați. De asemenea, aveți o cheie „publică” care este partajată în rețea, astfel încât toți utilizatorii să vă poată identifica contul atunci când sunt implicați într-o tranzacție cu dvs. Când hackerii primesc cheia dvs. privată, vă pot muta monedele oriunde doresc și este ireversibil.

În ciuda tuturor provocărilor și a volatilității sălbatice, suntem încrezători că tehnologia blockchain-ului de bază este un schimbător de jocuri și va revoluționa modul în care se desfășoară tranzacțiile în viitor.

[ad_2]