[ad_1]

Nano și Nexty: acestea sunt alternativele reale și practice de numerar? Să aflăm!

Blockchain nu mai este un discurs de tip geek! Bitcoin a revoluționat modul în care mulți dintre noi vedeam valute, registre, transferuri de fonduri și tranzacții. Frumusețea tuturor monedelor virtuale este că aproape fiecare dintre ele încearcă să soluționeze o problemă. Și aici intervine moneda de interes – Nexty – în acțiune. În timpul redactării, similaritatea platformei Nexty va fi comparată cu Nano – XRB pentru a înțelege mai bine această platformă.

În termeni foarte simpli, platforma Nexty este prezentată ca un sistem de tranzacții care va elimina conceptul de comision de tranzacție, asigurând în același timp transferuri ultra rapide pentru a facilita utilizatorilor săi. În afară de aceasta, transferurile sunt extrem de rapide, deoarece tranzacțiile nu necesită ca minerii să efectueze confirmare ca în cazul altor monede virtuale, cum ar fi Bitcoin etc.

Cu toate acestea, conform cărții albe lansate de creatorii Nexty, utilizarea principală a Nexty este destinată companiilor de comerț electronic nou înființate pentru a ajuta la generarea de finanțare publică. Deoarece nu există nicio tranzacție, transfer ultrarapid (2 secunde! Și asta este destul de mult în timp real) și taxă de confirmare, strângerea de fonduri va deveni mai puțin dificilă. Moneda vizează chirurgical magazinele de comerț electronic, deoarece aceasta va cultiva un ecosistem în care aceste magazine vor accepta monede NTY de la cumpărători.

Conceptul din spatele NTY face din tranzacțiile zilnice online o experiență lină. Echipa din spatele NTY cuprinde dezvoltatori Blockchain și marketeri consacrați. Unii dintre membrii echipei au zece până la 12 ani de experiență în dezvoltarea și marketingul complet al stivei.

Unii dintre voi ar putea susține că Nano – cunoscut anterior ca Railblocks, XRB – îndeplinește deja aceleași funcții ca NTY. Moneda XRB este puțin unică, deoarece folosește structurile sale proprietare de date bloc-rețea. Datorită acestui fapt, fiecare cont Nano are propriul blockchain, ceea ce reduce latența pentru un transfer rapid. În afară de aceasta, XRB este eficient din punct de vedere al consumului de energie și al resurselor și nu are nevoie de un sistem GPU de ultimă generație pentru executarea tranzacțiilor. Cu toate acestea, Nano nu vine cu o capacitate de contract inteligent. Contractele inteligente sunt menite să schimbe declanșatoare pentru orice monedă criptografică. Aceste contracte ajută la schimbul de fonduri, imobile, acțiuni sau orice entitate corporală sau necorporală cu o valoare financiară. Contractele inteligente elimină, de asemenea, nevoia de brokeri, în timp ce transportă cripto-ul nostru către schimbul de active fără cusur. În afară de această diferență, NTV și XRB (Nano) sunt mai mult sau mai puțin identice. O altă capacitate majoră a platformei Nexty este integrarea sa în aplicațiile de comerț electronic existente, cum ar fi Joomla. Conform dezvoltatorilor NTY, integrarea durează maxim 3-4 ore.

Pentru a realiza un echilibru între cerere și ofertă al NTY, platforma vine cu un program de mizare inteligent încorporat. Acest program oferă bonusuri și credite la cumpărarea, vânzarea și deținerea Nexty. Sistemul este destinat în același timp pentru investitori și utilizatori zilnici.

Capacitatea platformelor Nexty și Nano sunt uriașe. Imaginați-vă o lume în care cripto-ul înlocuiește portofelele convenționale și tranzacțiile sunt rapide! De exemplu, dacă un vânzător acceptă BitCoin, este posibil să nu vă predea bunurile și serviciile înainte ca tranzacția să fie confirmată de un număr de minori. Și acum imaginați-vă din nou plătind bunuri și servicii printr-o monedă care este transferată rapid cu taxe de tranzacție zero, independent de orice verificări minore!

[ad_2]