Una dintre cele mai bune forme de publicitate este cuvântul din gură, Twitter și Facebook folosesc acest lucru. Cum alegeți unde să vă duceți afacerea, după preț, locație sau poate prin recomandări? Mulți dintre noi vom primi recomandări de la prietenii și familia noastră, de la oamenii în care avem încredere. Dacă prietenul dvs. sau un membru al familiei a avut o experiență bună a clienților cu o afacere, atunci el / ea este probabil să o menționeze prietenilor și familiei lor și având în vedere că mulți oameni comunică online și prin intermediul rețelelor sociale, nu vă puteți permite să nu vă implicați în Twitter sau Facebook.

Așadar, prin intermediul cuvântului din gură pe site-urile de rețele sociale, puteți crea rapid o listă de clienți fericiți. Permiteți-mi să vă dau un exemplu despre ceea ce vreau să spun, dacă vreau să mănânc la un restaurant nou, voi verifica recenzii online, așa cum ar face mulți oameni tastând restaurantul în Google, dacă recenziile sunt în principal pozitive, este minunat, Caut cu adevărat o pagină de Twitter sau Facebook, înseamnă că clienții s-au bucurat atât de mult de restaurant încât și-au luat timp să meargă pe Twitter sau Facebook și să le urmeze sau să le „aprecieze”.

Deținerea unui cont Facebook sau Twitter înseamnă, de asemenea, că puteți rămâne în comunicare constantă cu toți clienții dvs., atât actuali, cât și potențiali, puteți trimite mesaje și e-mailuri cu toate cele mai recente oferte și promoții complet gratuite. Această formă de publicitate este fantastică pentru că pătrundeți într-un anumit grup demografic, dacă trimiteți fluturași sau puneți un anunț în ziarul dvs. local, tot ceea ce faceți este „scattergun advertising” (publicitate aleatorie), ceea ce înseamnă că faceți publicitate către toate datele demografice, dar prin rețelele sociale pe care le puteți face publicitate persoanelor despre care știți că sunt interesate de afacerea dvs., deoarece au mai vizitat-o.

Oamenii au sute de prieteni online, așa că atunci când „Apreciază” sau vă urmăresc afacerea, unii dintre prietenii lor vor fi anunțați, astfel încât de la acea persoană puteți lua mai mulți dintre prietenii lor online și toate acestea pentru că nu fac absolut nimic, aceasta este puterea din internet, nu doarme niciodată, așa că afacerea dvs. va face publicitate 24/7.