Metamucil este un produs excelent cu beneficii imense pentru sănătate. De la scăderea colesterolului până la controlul nivelului de zahăr din sânge, Metamucil este mult mai mult decât un supliment care ajută mișcările intestinului. Dar zona în care Metamucil nu este excelent este pierderea în greutate.

Datorită numeroaselor beneficii pe care Metamucil le aduce la masă, înclinația naturală ar fi să ne gândim că ar fi bun și ca supliment de slăbit. Cu siguranță, nu ar putea fi mai rău decât unele dintre pastilele și mofturile de acolo. Dar pentru a înțelege dacă Metamucil ar funcționa ca un supliment de slăbire, trebuie mai întâi să ne uităm care este intenția sa principală.

Consumul total de fibre dietetice recomandat de FDA este de aproximativ 25 de grame pe zi. Cupa de broccoli are aproximativ 2,5 grame. O banană medie are puțin mai mult de 3 grame. O ceașcă de supă de mazăre despărțită are aproximativ 16 grame. Lintea este, de asemenea, bogată în fibre. Dar, sincer, pentru americanul „mediu” supraponderal, obținerea de fibre este o sarcină.

Și de ce este importantă fibra? Într-un cuvânt (sau două), este vorba despre sănătatea digestivă. Fibra mișcă lucrurile. Atunci când deșeurile se acumulează în infrastructura digestivă, nu poate rezulta nimic bun. Vă poate crește riscul de cancer de colon și, cu siguranță, vă poate lăsa constipat. Fibrele parcurg un drum lung în menținerea curățeniei digestive.

Vă hrănește bacterii bune în intestin. fibra încetinește și digestia. Ceea ce este deosebit de important atunci când vine vorba de subiectul zahărului. Prin încetinirea absorbției zahărului, fibrele pot ajuta la atingerea și menținerea nivelurilor sănătoase de zahăr din sânge.

Deci, cum funcționează Metamucil? În primul rând, fibra sa din coji de psyllium. Când sunt digerate, aceste coji de psyllium se vor extinde în tractul digestiv și vor deveni o „pată” gelatinoasă. Acest lucru face ca intestinul să se contracte și să înceapă să împingă această blobă prin. Metamucil și-a început viața ca un laxativ, pentru a stimula mișcările intestinului și pentru a reduce simptomele de constipație și poate diaree.

Pe parcurs, FDA a concluzionat că o dietă sănătoasă, cu conținut scăzut de grăsimi saturate, colesterol și fibre bogate, ar putea reduce riscul bolilor de inimă. În plus, unele teste au arătat că fibrele au un efect pozitiv asupra nivelului de zahăr din sânge. A fost și este bine. Deoarece Metamucil este fibră, Metamucil a profitat de avantajele acestei vești bune.

Dar continuarea pierderii în greutate nu este atât de concretă pe cât unii v-ar face să credeți. Noțiunea că Metamucil poate fi un supliment eficient pentru slăbit vine în două părți. În primul rând, luată înainte de masă îi va oferi un sentiment de plenitudine. La urma urmei, cojile de psyllium se vor extinde în stomac. Și acest sentiment de plenitudine se traduce prin a mânca mai puțin. În acest sens, Metamucil poate fi excelent pentru a câștiga un anumit control al apetitului. Și este de la sine înțeles că cineva nu poate începe să slăbească până când nu își poate controla apetitul.

În al doilea rând, Metamucil mișcă lucrurile. Împiedică absorbția zaharurilor și mută deșeurile în afară. Ca notă secundară, Metamucil nu numai că împiedică absorbția zaharurilor, dar poate bloca și absorbția mai multor lucruri, cum ar fi medicamente și alte suplimente. Metamucil vă recomandă să luați medicamente cu 2 ore înainte sau după ce ați băut Metamucil sau consultați medicul dumneavoastră.

Acest lucru este important, deoarece cu cât este mai puțin absorbit, cu atât mai puțin merge la grăsimea din burtă. Dar Metamucil încetinește absorbția. Nu este ca Orlistat care scade cantitatea de grăsime absorbită în intestine. Fibrele funcționează în sens general. Într-un fel, Fibra este mai mult despre echilibru.

Deci, cu adevărat, Metamucil este un instrument. Pentru a slăbi, principiul general este simplu. Este pentru a obține un deficit caloric pe o bază susținută. Pentru a pierde în greutate inteligent, adică într-un mod sănătos, obiectivul este să mănânci curat combinat cu exerciții aerobe pentru a-ți întări sistemul cardiovascular și antrenament de rezistență pentru a menține masa musculară.

Metamucil este un instrument excelent pentru a ajuta la controlul apetitului. Acoperă diferența de fibre atunci când dieta poate lipsi. Promovează o sănătate digestivă excelentă. În timp ce luați Metamucil este în mod clar bun pentru sănătatea dumneavoastră, Metamucil în sine nu va ajuta să vărsați aceste kilograme.