Apa este esențială pentru viață și trebuie să o consumăm pentru a rămâne sănătoși, dar atunci când se ia prea mult, se știe că ucide. Acest lucru a fost condus acasă când amețelile și sentimentele de rău m-au determinat să o iau ușor involuntar. Uneori picioarele mele erau prea grele și obosite pentru a merge, în timp ce brațele mele simt că sunt trase de la priză. Singurul meu răgaz a fost să fac mai mult în grădină cu frâne frecvente.

În lunile reci de iarnă este firesc să apelăm la legumele verzi cu frunze bune și la super-alimentele deseori promovate. Cu mare mândrie și bucurie, plasturele meu le poartă din abundență. Bok Choy, care crește atât de repede încât poți culege frunze în fiecare zi în timp ce prosperă. Kale, care nu pare să fie niciodată o problemă de creștere, și spanacul, care este preferatul meu.

De la începutul iernii au devenit elementele mele de bază în fiecare seară. Cunoscând beneficiile pe care le oferă odată cu abundența lor de elemente esențiale și vitamine, o scurtă explozie de căldură în micro-undă i-a pregătit să mănânce.

După masa de seară, este un deliciu să-mi răsfăț stomacul cu iaurt și afine. Delicios și moar chiar și pisicile din față pentru a linge farfuria. Migdalele au fost un alt element de bază recomandat de dietetici pentru un intestin sănătos.

Deci, cu toată această bunătate înăuntru, de ce corpul meu mă dezamăgește. Muschii dureroși obosiți, senzațiile de greață și apoi amețelile care m-au trimis adesea să mă întorc spre un scaun.

Medicii, medicii naturopati, formatorii PT și alții au sugerat diferite cauze. De la pietre în urechi la un umăr deteriorat, totul era sugerat, dar nimic nu părea să se potrivească.

Ca persoană spirituală, este normal ca eu să consult Duhul pentru răspunsuri și au venit groși și repezi. Uitându-mă la Bok Choy fluturându-și frunzele minunate printre celelalte mâncăruri grozave pe care m-a lovit. Ce este leguma aceea care ar putea să mă îmbolnăvească.

A fost ca o otrăvire prin care creierul meu devine tulbure și apoi corpul meu se simte oscilant. Condusă pe internet, ghicitoarea a fost rezolvată în curând.

În timp ce bok choy, kale, spanac etc. sunt super-alimente cu componente care blochează creșterea cancerului și chiar previn diabetul, ele conțin o cantitate mare de potasiu. Simptomele prea mult din acel element se potrivesc exact cu ale mele. Letargia, greața și amețelile fac parte din aceasta. Laptele de migdale și nucile sunt, de asemenea, pline de el, la fel și laptele și alte produse de bază, inclusiv ouăle.

Pericolul unei abundențe de potasiu duce la atacuri de cord și alte lucruri. A fost învățată lecția că prea multă mâncare sănătoasă bună te poate ucide. Marele Duh m-a protejat din nou, la fel ca și toți cei care sunt spirituali. Tot ce trebuie să faci este să-i ceri răspunsuri ca prieten și rareori te dezamăgește.