Când vine vorba de câteva știri serioase, revista WEEK este cu siguranță cea pe care te poți baza. Înființată în 1995 în Regatul Unit, această revistă britanică a deschis sucursale în SUA și Australia în 2001 și respectiv în 2008. Redactorii șefi ai revistei THE WEEK din aceste trei țări sunt:

 1. Regatul Unit: Jeremy O’Gardy
 2. SUA: William Folk
 3. Australia: David Salter

Conținutul revistei se concentrează pe știri dure cu raportări săptămânale ale problemelor locale stimulatoare social și politic, comentarii asupra tendințelor globale în politică și economie, afaceri, modă, știință și arte. SĂPTĂMÂNA ține la curent cu cele mai recente ediții prin intermediul compactului său de 35 de pagini de conținut editorial. Cele mai multe secțiuni ale revistei pot fi listate ca:

 1. Știri din Marea Britanie / știri din SUA / știri din Australia: acoperă toate știrile interne din toată țara
 2. Știri mondiale: acoperire detaliată a afacerilor internaționale
 3. Oraș și afaceri: parcurgerea paginilor de afaceri pentru a evidenția cele mai importante povești din domeniu
 4. The Arts: Prezentare compactă a unor deschideri importante de galerii, piese de teatru, filme, cărți și recenzii
 5. Călătorii și agrement: pentru a oferi cele mai bune recomandări consumatorilor din zonă

Puteți să vă abonați la WEEK online, oferind șase numere gratuite, fără a fi obligate să continuați abonamentele. Dacă cineva decide să continue rata de abonament este de 22,49 GBP la fiecare 13 numere. Celelalte oferte de abonament online sunt:

 • 26 de numere pentru 62,00 GBP. Plata acceptată pe cardul de credit
 • 51 de numere pentru 107,00 GBP. Plata acceptată prin card de credit

În afară de aceasta, SĂPTĂMÂNA oferă abonamente cadou pentru prietenii și rudele dvs., în care tarifele abonamentelor sunt aceleași cu cele menționate mai sus. Există mai multe alte facilități oferite cu abonamentele THE WEEK:

 1. Economii: per copie a SĂPTĂMÂNII costă 2,50 GBP de la ziarul de ziare, în timp ce la abonament costă 1,54 GBP în fiecare săptămână
 2. Garanție de rambursare: dacă abonamentul trebuie întrerupt, suma soldului va fi rambursată în scris către organismul în cauză
 3. Livrarea pasului ușii La abonarea la revistă, exemplarul va fi livrat la pasul ușii în fiecare săptămână
 4. Abonamente continue: dacă cineva călătorește sau se mută într-o locație diferită, abonamentul poate urma după ce este indicat
 5. Alegeți: puteți alege din gama variată de oferte din abonament și alegeți cea care vi se potrivește cel mai bine.

Dacă doriți să rămâneți la curent cu toate evenimentele din întreaga lume, un abonament săptămânal al Săptămânii este tot ce aveți nevoie ca doză săptămânală de divertisment de știri.