Vedeți, domnul în cauză a epuizat ajutoarele sale de șomaj și, prin urmare, nu este luat în calcul la rata de șomaj de 8,2%, dar cu siguranță este lipsit de muncă și se stresează la maxim. În timp ce am vorbit cu el și i-am dat sugestii despre locuri de unde să meargă pentru a găsi un loc de muncă în această parte a văii noastre, mi-a recunoscut că nu dormea ​​prea mult în noaptea aceea. I-am spus că poate asculta întotdeauna la radio noaptea târziu și mi-a spus că da, dar singurele emisiuni cu adevărat bune au fost spectacolele teoriei conspirației și nici asta nu i-a fost bine.

Lucra din greu pentru a-și păstra sănătatea mintală, dar ceea ce avea cu adevărat nevoie era o înălțare psihologică și o modalitate de a dormi bine noaptea, așa că era ascuțit, motivat și pregătit să meargă în timp ce căuta de lucru în timpul zilei. Facturile se îngrămădeau și, dacă stresul nu l-ar ucide, el va fi fără adăpost împingând destul de curând un coș de cumpărături. Acest lucru m-a determinat să mă gândesc că avem nevoie de mai multe talk-show-uri care să fie pozitive, de lucruri care să vorbească despre inovație, subiecte de afaceri mici, economie și ce se întâmplă în structura politică.

Oamenii trebuie să poată înțelege lumea, dar este destul de greu ca politicienii să spună un lucru, iar economia răspunde făcând altul. Mulți oameni care nu își găsesc de lucru ar trebui probabil să se gândească la începerea propriei afaceri sau poate au avut mult timp pe mâini pentru a se gândi la un nou concept inovator pe care îl pot aduce pe piață, astfel încât să își poată realiza visele și scopurile vieții.

Nu ar fi grozav dacă ar exista mai multe dintre aceste tipuri de talk-show-uri târzii care să se ocupe de natura pozitivă a piețelor libere, a întreprinderilor mici și atunci poate că am putea face economia noastră să se miște din nou cu sau fără ajutorul podiumului împingând politicienii. Într-adevăr, sper că vă rog să luați în considerare toate acestea și să vă gândiți la asta.