Astăzi obezitatea este o cauză comună de îngrijorare în întreaga lume. Alimentele procesate, mâncarea rapidă și alimentele congelate au preluat obiceiurile noastre alimentare. Pe măsură ce ne confruntăm cu probleme de greutate, devenim predispuși la boli ale stilului de viață, cum ar fi hipertensiunea arterială, diabetul și bolile cardiovasculare. Există trei motive principale pentru creșterea în greutate, care sunt după cum urmează:

• Sedentarism și activitate fizică scăzută

• Consumul de alimente procesate

• metabolism scăzut din cauza factorilor genetici

Oglinda ta sau chiar cântarul tău îți vor spune că te-ai îngrășat, dar ce faci în legătură cu asta? Controlul greutății este în mâna ta. Faceți schimbări de stil de viață sensibile! Începeți prin a urca pe o bandă de alergat și, în timp ce transpirați, începeți să mâncați bine.

Știați că umila chana dal este o substanță bogată în calorii și ajută la reducerea greutății? Cunoscut și sub numele de Bengal Gram, are un conținut ridicat de fibre și un indice glicemic scăzut, ceea ce îl face mai ușor de digerat. Chana dal are un gust de nucă și o textură moale de unt atunci când este gătită. Utilizați soiul organic chana dal pentru o opțiune mai sănătoasă și avansați în cursa de slăbire.

Fa alegerea corecta:

Bengal Gram este o alegere excelentă în călătoria dvs. către scăderea în greutate, iar chana dal organic este chiar mai bun, deoarece sunteți sigur că nu conține pesticide și este cultivat fără substanțe chimice. Consumați-l în mod regulat și profitați de gama sa largă de beneficii.

Slăbi

Bengal Gram este încărcat atât cu fibre solubile, cât și insolubile, facilitând excreția bilei, ducând la o digestie adecvată. Fibra insolubilă mărește alimentele, prevenind constipația și ușurând procesul digestiv. Fibrele te fac să te simți plin, reducând astfel durerile de foame. Consumați dal gătit sau beți-l sub formă lichidă pentru a vă bucura de toate beneficiile sale.

Îmbunătățiți-vă imunitatea

Prezența fierului, manganului, fosforului și magneziului în chana dal nu numai că vă crește nivelul de energie, dar vă crește și rezistența. Acest lucru vă ajută să luptați împotriva bolilor în timp ce vă mențineți în formă și sănătoși.

Combate diabetul

Bengal Gram vine cu un indice glicemic scăzut și carbohidrați complecși. Astfel, digestează reglând lent insulina și menținând și reducând nivelul zahărului din sânge. Fibrele bogate împreună cu proteinele bogate ajută, de asemenea, la gestionarea mai bună a diabetului.

O inimă sănătoasă

Cu antioxidanți, nutrienți fito, magneziu și folat, gramul bengal este perfect pentru curățarea și întărirea vaselor de sânge și reducerea nivelului de colesterol. Consumul de gram bengal reduce riscul de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Fibra dietetică superioară previne formarea cheagurilor.

Beneficii pentru femei

Hormonii vegetali și antioxidanții sunt abundenți în chana dal, reducând astfel riscul de cancer mamar. De asemenea, ajută la protejarea împotriva osteoporozei și combate bufeurile în faza postmenopauză la femei. Este benefic și femeilor însărcinate, deoarece previne avortul spontan.

Păstrați un intestin sănătos cu Bengal Gram:

Prezența fibrelor în chana dal ajută la menținerea unui intestin sănătos prin reducerea constipației și ușurarea procesului digestiv. De asemenea, vindecă boli precum dizenteria și diverticuloza. Deci, asigurați-vă că includeți chana dal în dieta dumneavoastră.

Obțineți o piele strălucitoare de la Bengal Gram:

Se numește besan care a fost utilizat pe scară largă în îngrijirea pielii încă din cele mai vechi timpuri. Utilizați pachete faciale și corporale fabricate din besan pentru a obține o piele netedă și fără imperfecțiuni. Pielea noastră este supusă poluării mediului în fiecare zi, făcând-o plictisitoare. Pachetele Besan curăță pielea lăsând-o proaspătă și moale. Folosește chana dal organic pentru a face besan de casă și folosește-l pentru a face pielea să strălucească.

Utilizați chana dal organic de bună calitate în planul de mâncare sănătoasă care schimbă viața pentru o pierdere în greutate eficientă și o gestionare a greutății. Gatiti chana dal nutritiv cu spanac sau rosii; sau adăugați dal fiert la salate, curry și supe; sau mâncați chana dal prăjit ca gustare pe drumul spre greutatea ideală.