Majoritatea tratamentelor alternative non-toxice pentru cancer necesită modificări dietetice rigide pentru a întări sistemul imunitar. Unele dintre aceste modificări dietetice includ trecerea la o dietă alcalină, devenirea vegetariană și limitarea alimentelor cu conținut ridicat de glicemie. Aceste tipuri de diete vor funcționa și cu Protocel, dar aceasta nu este principala preocupare. Principala preocupare dietetică în timpul utilizării Protocel este limitarea consumului de alimente care interferează de fapt cu Protocel și pot face ca acesta să devină ineficient.

Principalele 3 preocupări dietetice sunt:

Vitamina C

Seleniu

Vitamina E

În primul rând, vitamina C, experții din Protocel spun că nu consumă mai mult de 100 mg. pe zi. Nu consumați citrice sau suc. Puteți face doar o căutare pe internet pentru a afla conținutul de vitamina C al fructelor și legumelor pe care doriți să le consumați. Pare destul de simplu. Încercați să mâncați atât fructe, cât și legume în fiecare zi. Încă un lucru, puteți mânca legume gătite, deoarece gătitul legumelor distruge destul de mult vitamina C.

Lucrurile sunt puțin mai puțin clare atunci când vine vorba de vitamina E și seleniu. Deși se știe că Vitamina E și Seleniu interferează cu Protocel, experții nu sunt siguri exact cât de mult poate fi consumat în siguranță. Voi enumera primele 10 alimente cu cel mai mare conținut de vitamina E și seleniu și apoi voi face câteva recomandări pe baza propriilor experiențe.

Top 10 alimente bogate în seleniu

1. Nuci de Brazilia

2. Cochilii, stridii, midii și bucăți

3. Ficat

4. Pești, inclusiv conserve de ton

5. Semințe de floarea-soarelui

6. Tărâțele, grâul, orezul și ovăzul includ germeni de grâu

7. Caviar

8. Slănină și cotlet de porc

9. Homar și crab

10. Creveți

Vreau să vă dau câteva linii directoare privind seleniul pe baza propriilor mele cercetări și experiență. În primul rând, nucile de Brazilia sunt doar în topul conținutului de seleniu, așa că aș recomanda să stați departe de a mânca nuci de Brazilia. Orice altceva din listă poate fi mâncat cu moderare. Permiteți-mi să definesc ce vreau să spun prin „moderat”. Nu mai mult de două ori pe săptămână și apoi doar în cantități modeste. De exemplu, conservele de ton, nu mai mult de ½ cană. Când consumați orice fel de tărâțe, nu mai mult de ½ cană. Orice fel de pește, creveți sau cotlet de porc, o porție de dimensiunea pumnului sau un pachet de cărți este o regulă bună, dar din nou, nu mai mult de două ori pe săptămână.

Top 10 alimente bogate în vitamina E

1. Ulei de germeni de grâu

2. Semințe de floarea-soarelui

3. Unt de migdale

4. Migdale

5. Ulei de floarea soarelui

6. Ulei de șofrănel

7. Alune

8. Unt de arahide

9. Arahide

10. Spanac fiert

Liniile directoare pentru vitamina E sunt similare cu cele pentru seleniu. Uleiul de germeni de grâu este aproape de top, așa că aș sta cu siguranță complet departe de asta (și germenii de grâu, în general, de altfel.) Orice altceva poate fi consumat cu moderare. Cred că cel mai important lucru aici este să consumi porții mici. Majoritatea articolelor enumerate sunt nuci și semințe, așa că aș spune nu mai mult de o uncie sau aproximativ 2 linguri și apoi nu mai mult de o dată pe zi. Personal, aleg alimente în partea de jos a listei și evit alimentele din partea de sus a acestei liste. De exemplu, pentru utilizatorii Protocel, untul de arahide este mai bun decât untul de migdale, deoarece are mai puțină vitamina E.

Acum vreau să vă povestesc despre propria mea dietă pe care o folosesc în timp ce mă aflu pe Protocel pentru a-mi trata cancerul de sân. Nu sunt sigur că am aflat totul și încă sunt pe o curbă de învățare, așa că vă voi oferi cele mai bune informații pe care le pot.

În primul rând trebuie să evitați orice zahăr rafinat. De asemenea, ar trebui să evitați făina albă, orezul alb și pastele (puteți avea paste cu cereale integrale sau orez brun). Acest lucru se datorează faptului că celulelor canceroase le place să se hrănească cu zahăr. Din fericire, înlocuirea zahărului cu un substitut sănătos precum Stevia face ca sacrificarea zahărului să fie destul de ușor de făcut.

La micul dejun mănânc de obicei o clătită de hrișcă cu niște fructe proaspete deasupra fie o banană feliată, fie zmeură. Acest lucru se întâmplă pentru că asta îmi place să mănânc, dar există posibilități infinite. Puteți avea ouă și pâine prăjită cu cereale integrale, fulgi de ovăz, coajă cu cereale integrale și cremă de brânză, hrișcă sau clătite cu cereale integrale, cam orice vă place atâta timp cât respectați liniile directoare pe care le-am enumerat.

La prânz mănânc aproape întotdeauna pui sau vită fără hormoni. Din nou, există o mulțime de flexibilitate cu ceea ce puteți avea cu el. Voi enumera câteva dintre alegerile care îmi plac, dar atâta timp cât rămâi în conformitate cu liniile directoare, te poți bucura destul de mult de alimentele tale preferate. S-ar putea să trebuiască doar să le modificați puțin pentru a le face puțin mai sănătoase, cum ar fi înlocuirea Stevia cu zahăr și făină integrală de grâu cu făină albă. Iată:

1. Un sandviș făcut cu pâine Ezechiel 4: 9 sau pâine integrală

2. O salată cu salată iceberg, o mână de caju sau migdale, struguri, brânză de capră și sos fără zahăr.

3. Supă de legume de casă sau chili

4. Tacos, tostadas sau un burrito făcut cu Ezechiel 4: 9 tortillas.

5. Hamburger cu un bagel fără cereale integrale.

6. Cele mai multe legume fierte, (rareori mănânc broccoli proaspăt sau gătit sau cartofi dulci fierți deoarece sunt relativ mari

în vitamina C, deși ocazional în cantități mici este OK, adică. 1/2 cana. )

Pentru cină, rămân mai ales vegetarian, deși nu întotdeauna. Sunt mare în diferite tipuri de leguminoase. Fac supă de linte ucigașă, fasole neagră și fasole. De fapt, îmi place să mănânc alimente sănătoase, dar dacă nu sunteți o piuliță sănătoasă ca mine, este OK, chiar există o mulțime de flexibilitate, astfel încât să vă puteți bucura în continuare de majoritatea alimentelor preferate. Doar urmați instrucțiunile generale pe care le-am enumerat. Următoarea este o listă cu unele dintre lucrurile pe care le mănânc la cină:

1. Supă de linte, supă de mazăre despărțită sau supă de legume (supa mea de legume are carne în ea).

2. Pizza făcută cu tortilla Ezekiel 4: 9, sos de pizza și mozzarella.

3. Spaghete din cereale integrale cu ciuperci și legume în sos.

4. Ou fiert tare, un măr, iaurt simplu amestecat cu vanilie și Stevia și o brioșă de casă, (făcută cu făină de grâu integral și Stevia).

5. Fasole neagră și orez brun, cu fructe cu conținut scăzut de vitamina C (piersică, pere sau un măr).

6. Ezekiel 4: 9 pâine prăjită cu unt de arahide natural fără zahăr.

7. Meiul, (o boabă asemănătoare orezului, dar mai sănătos.) Și fasole măcinată și pui marinat.

Nu am întotdeauna disciplina să mănânc dieta perfectă Protocel. În fiecare zi beau 2 căni de cafea, 1 ceașcă dimineața și 1 ceașcă după-amiaza. Cafeaua nu interferează cu Protocel, dar majoritatea dietelor împotriva cancerului interzic strict cafeaua. De asemenea, este greu să fii bun atunci când mănânci într-un restaurant și uneori am eșarfat 2 sau 3 bucăți de pizza. De asemenea, am fost cunoscut că merg cu fața în coșul de jetoane la restaurantul mexican. Îi împărtășesc și fiului meu ocazional Diet Pepsi. Dulciurile nu mă tentează atât de mult, dar uneori mănânc înghețată fără zahăr îndulcită cu Splenda, sau chiar câteva mușcături de niște prăjitură sau un biscuit. Încerc cu adevărat să mențin acest tip de înșelăciune flagrantă la un nivel minim și, de obicei, să alunec doar o dată sau de două ori pe săptămână.

Un lucru despre care sunt destul de disciplinat este să mă asigur că iau Protocel pe stomacul gol. Eu iau întotdeauna Protocel cu cel puțin ½ oră sau de preferință 45 de minute înainte și după masă. De asemenea, beau tone de apă pură.

Deci, puteți vedea că există o mulțime de flexibilitate în dieta dvs. în timp ce vă aflați în Protocel și există o mulțime de spațiu pentru a vă bucura de alimentele preferate, cu doar câteva ajustări, cum ar fi trecerea la Stevia în loc de zahăr și făină integrală de grâu în loc de făină albă. Am constatat că efectuarea acestor mici modificări în dieta mea este destul de nedureroasă și nu mă simt lipsit de consumul alimentelor mele preferate. Acesta este doar un ghid general și nu pretind că știu toate răspunsurile, dar am vrut să împărtășesc informațiile pe care le-am descoperit pentru a încerca să vă dau cele mai bune șanse de a obține succes în timp ce utilizați Protocel