Slabire

Dieta cu hrişcă. Te ajută să slăbeşti 12 kilograme în mai puţin de două săptămâni – Adevărul

Dieta cu hrişcă este destul de strictă, dar poţi să ajunge să slăbeşti până la 12 kilograme, dacă renunţi la dulciuri. Este destul de greu de ţinut, însă merită să o încerci pentru că funcţionează pe bune.
Cum se ţine dieta cu hrişcă
Ţine cont, însă de faptul va trebui să mănânci hrişcă fiartă timp de câteva săptămâni bune, iar aceasta are rolul de a-ţi tăia apetitul. În cazul în care simt că nu mai rezişti tentaţiei, aminteşte-ţi că vei avea greutatea pe care ţi-o doreşti de atata vreme.
Cum se găteşte hrişca
Nu este foarte greu să găteşti acest aliment, care are o mulţime de nutrienţi benefici pentru organismul uman. Trebuie doar să umpli o cană cu hrişcă, să pui apă fierbinte pe ea, apoi să o laşi să stea peste noapte. Se poate mânca cu iaurt şi chefir.
Este important să ştii că nu este bine să ţii foarte des această dietă cu hrişcă, pentru că este destul de săracă în elemente nutritive, pentru că nu ai o alimentaţie variată. Ai grijă, pentru că ea poate destabiliza organismul.
Cum să te menţii după ce ţii dieta cu hrişca
După ce ai slăbit cu dieta cu hrişcă, este indicat ca următoarele câteva zile încearcă să nu consumi mai mult de 600 de calorii pe zi. Peste aproximativ două săptămâni, poţi să dublezi numărul de calorii ingerate, dar limitează la 1200 de calorii pentru următoarele 10 zile, conform diet-health.net.
Chiar dacă pare greu de crezut, dieta cu hrişcă este pe zi ce trece mai populară şi un număr mare de persoane se apucă de acest regim. Pe lângă faptul că slăbeşti destul de repede, aceasta are şi un efect detoxifiant. Cei care au încercat-o au reuşit să slăbească între 7 şi 12 kilograme în doar două săptămâni.
Ce ai voie să mănânci dacă ţii dieta cu hrişcă


Respectă aceste reguli
În fiecare zi a dietei trebuie să mănânci terci din hrişcă şi să bei iaurt cu 1% grăsime, dar nu mai mult de un litru pe zi. Nu uita să bei ce puţin doi litri de apă minerală sau plată pe zi. Ai voie să bei ceai şi cafea neîndulcite, dar ai grijă să nu depăşeşti trei litri de lichide zilnic. Ai voie să mănânci fructe, dar nu mai mult de două bucăţi din fiecare.
Dacă te ia foamea înainte de culcare, bea o jumătate de iaurt diluat cu apă minerală. Băuturile alcoolice sunt strict interzise în această dietă. Este indicat, ca în timpul acestei diete, dar şi cel puţin o lună după să iei suplimente cu multivitamine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:
Aia nu e dieta, e infometare. Nu mai scrieti toate timpeniile astea care nu fac decit sa imbolnaveasca lumea si in final sa ajunga la fel de grasa ca inainte. Nu exista „dieta” care sa functioneze la slabire, trebuie sa-ti schimbi complet stilul de viata, asta incluzind o nutritie corespunzatoare si multa miscare. 600 de calorii pe zi, voi sinteti normali la cap? O slabire sanatoasa se face in timp indelungat, maxim 1 kg pe saptamina, renuntind la shaorma mare cu de toate si la dulciuri si bauturi pline de zahar, nu 12 kile in 2 saptamini, ca sa bagi dup-aia ca spartul si sa ajungi inapoi dupa alte 2 saptamini. Daca vreti sa vedeti cit de bune sint dietele astea uitati-va la Oprah, grasa, slaba, grasa, slaba, grasa, slaba, are 3 miliarde de dolari, probabil multi dintre ei de la prostii care i-au cumparat cartile despre diete si mincare sanatoasa.
In SUA sunt alimente cu care slabesti ! Am incercat si eu….dar mi-a fost imposibil sa suport prafurile ….alea care vin cu posta si …costa….ceva $$$ ! In schimb fata si nepoata ….s-au adaptat si le merge bine ! Mai bine in Romania unde acum vara mananci legume gustoase si naturale….nu bio !
„După ce ai slăbit cu dieta cu hrişcă, este indicat ca următoarele câteva zile încearcă să nu consumi mai mult de 600 de calorii pe zi. Peste aproximativ două săptămâni, poţi să dublezi numărul de calorii ingerate, dar limitează la 1200 de calorii pentru următoarele 10 zile, conform diet-health.net.” Cred ca inainte de a publica aberatii ar trebui sa stiti ca in lagarele de concentrare naziste, mai bine bine spus de exterminare, ratia de mancare reprezenta 1200 de calori / zi ori in acest articol se face reclama la o „dieta” de 600 de calorii/zi. „Prisoners in the camp received three meals daily – in the morning, at midday and in the evening. In the morning the prisoners received only a half litre of black coffee or of a herbal brew known as tea. These liquids were generally unsweetened. The midday meal consisted of one portion of soup measuring about three quarters of a litre, with a value of 350 –400 calories. The soup was foul tasting and watery, with ‘meat’ four times a week and the rest with vegetables. For supper the prisoners were given about 300 grams of bread and something extra in the shape of about 25 grams of sausage or margarine, or a spoonful of

source

Articole similare