[ad_1]

SMM, noul instrument din arena de afaceri a arătat o creștere promițătoare, în ultimii ani. Lumea web trece peste ea și rețelele sociale au arătat o rată de plumb-închidere cu 100% mai mare decât marketingul de ieșire. Astăzi, aproape 84% dintre marketerii B2B folosesc social media într-o formă sau alta. Indiferent ce vindeți și cine este publicul dvs. țintă, utilizarea rețelelor sociale ca instrument de marketing este o modalitate sigură de a vă dezvolta marca!

A nu avea o prezență activă pe rețelele sociale este cam ca și cum ai trăi în timpurile străvechi. Este posibil ca oamenii să întrebe ce va face marketingul pe rețelele sociale pentru mine? Chiar am nevoie de ea? Da. Da, trebuie doar să verificați motivele pentru care:

Creșterea traficului web

Postările de pe rețelele sociale pot genera trafic orientat. Crearea unei noi pagini pe site-ul dvs., pagini de destinație, postări bine plasate pe rețelele sociale pot face diferența. Un singur link de pe Reddit sau linkurile trimise către StumbleUpon pot transforma o pagină dintr-o mână de vizitatori pe zi în sute. Cine nu ar vrea să valorifice asta?

Sporiți SEO

Rețelele sociale pot spori SEO site-ul dvs. Crawlerele motoarelor de căutare știu ce pagini câștigă în mod constant trafic și care plutesc acolo, uitate și ignorate. Conducerea traficului către paginile dvs. optimizate cu postări pe rețelele de socializare le va face să urce mult mai repede în paginile cu rezultatele motorului de căutare (SERP).

Conectați-vă cu consumatori și lideri din industrie

Rețelele sociale duc la crearea unei relații reale. Marketingul pe Twitter și Instagram vă poate oferi interacțiune gratuită cu baza dvs. de clienți – le puteți citi tweet-urile și actualizările de stare pentru a obține informații despre viața lor de zi cu zi, cum ar fi ce produse preferă și de ce etc. Și poate vă puteți ajusta strategia.

De asemenea, puteți utiliza social media ca instrument pentru a vă conecta cu lideri de gândire și creatori de gusturi din spațiul dvs., precum și cu jurnaliștii care vă acoperă industria.

Transmiteți mesajul

Întrucât oamenii văd Twitter și Facebook ca rețele sociale, nu ca mașini de marketing, este mai puțin probabil să vadă ceea ce postezi ca pe marketing și vor fi mai predispuși să audă ce ai de spus. Acest lucru se traduce prin trafic web serios atunci când vă conectați la site-ul dvs. și postări care se comercializează pe măsură ce prietenii și adepții dvs. împărtășesc ceea ce ați postat.

Direcționarea și redirecționarea cu anunțuri.

Caracterul extrem de personalizabil al anunțurilor de pe rețelele de socializare. la fel ca reclamele de pe Facebook, este unul dintre motivele pentru care social media este importantă. Aceste anunțuri vă permit chiar să vizați utilizatorii în funcție de locație, nivel de educație, industrie și chiar istoricul achizițiilor și paginile pe care le-au plăcut. De asemenea, trebuie să aveți opțiunea de a reorienta utilizatorii care vă vizitează și chiar de a le converti în clienți potențiali și vânzări solide.

Fă-te remarcat la evenimente

Este mai ușor să fii observat la evenimente și chiar să generezi o acoperire mediatică câștigată cu postări de pe rețelele sociale. În orice caz, nu există o modalitate mai bună de a vă folosi prezența decât cu ajutorul rețelelor sociale.

Raspuns imediat

Feedback-ul pe care îl primiți în procesul SMM, veți fi primul care știe când există probleme – și puteți lua măsuri imediate pentru a le rezolva imediat și consumatorii apreciază companiile care răspund la reclamațiile clienților.

Crește loialitatea față de marcă

Loialitatea față de marcă poate fi construită pe o prezență puternică pe social media. S-a constatat că mărcile cu profiluri active de social media au clienți mai fideli. A fi activ pe rețelele sociale te ajută să devii mai puțin ca o afacere și mai mult ca ceea ce ești cu adevărat – un grup unificat de oameni care împărtășesc o viziune.

Sunteți gata să sari în fața concurenților dvs. cu ajutorul rețelelor sociale? Vrei să-ți vezi clasamentul urcând rapid? Scoateți telefonul și sunați-ne. Vă vom ajuta visele să devină realitate.

[ad_2]