În cea mai simplă definiție, un broker de asigurări de sănătate (cunoscut și ca agent) este cineva care are licență pentru a vinde asigurări de sănătate. Cu toate acestea, există multe alte servicii pe care vi le oferă, care intră sub umbrela vânzării asigurărilor de sănătate. Iată câteva dintre cele mai importante:

Poate că cel mai important fapt de știut despre lucrul cu un agent este că este gratuit. Agenții de asigurări sunt plătiți de transportatorii de asigurări, nu de consumatori. Deci, nu vă faceți griji cu privire la faptul că trebuie să plătiți o taxă de serviciu pentru a vă înscrie la un plan cu un agent, deoarece nu vă va costa nimic mai mult decât dacă ați face-o singur
Asigurarea de sănătate este confuză, iar un agent vă va explica până când va avea sens. Puneți toate întrebările pe care le doriți, pentru asta sunt acolo. Doriți să știți care va fi coasigurarea dvs. într-un anumit plan? Vrei să știi ce înseamnă chiar și cosigurarea? Întreabă!
Un agent vă poate ajuta să comparați planurile care vă interesează. Când anunțați un agent ce căutați, acesta vă va restrânge posibilitățile și vă va explica beneficiile fiecăruia. Aceștia pot verifica dacă medicii și facilitățile medicale preferate fac parte din rețea și pot doar să vadă dacă sunt acoperite (și cât) prescripțiile pe care le luați.
Agentul dvs. este agentul dvs. atâta timp cât aveți politica dvs. Aceasta înseamnă că aveți pe cineva pe care îl puteți contacta atunci când aveți întrebări sau chiar atunci când doriți să căutați un plan nou. Ai pe cineva în colțul tău, spre deosebire de a-l aripi și de a-ți alege singur un plan.

Deoarece sunt sigur că nu doriți să fiți aici citind toată ziua, acestea sunt doar câteva dintre cele mai mari beneficii ale utilizării unui agent autorizat pentru a cumpăra asigurări de sănătate. Asta nu include nici cât timp și frustrare vă poate salva un agent (vom economisi asta pentru un alt articol!).