Suplimentele nu sunt o alegere bună pentru a pierde în greutate, dar devin populare zi de zi. Este mai bine să faceți mișcare și dietă în loc să luați suplimente. Cu toate acestea, nu este posibil să vă recuperați de boală fără medicamente și sfaturi de sănătate. În mod similar, suplimentele bune vor face aceeași treabă pentru dvs.

Vă vor ajuta să slăbiți și să vă atingeți echilibrul natural. Practic, există 4 motive pentru a utiliza un supliment pentru slăbit.

  • Stimularea de a face mișcare
  • Rata crescută a metabolismului
  • Suprimarea apetitului
  • Topirea grăsimii

Este necesar un plan de slăbire înainte de a utiliza un supliment. Acest plan vă va oferi un sentiment de direcție și vă va spune cum să utilizați un supliment specific. Notează-ți obiectivele de sănătate și împarte-le în diferite grupuri.

Suplimentele diferite au scopuri diferite. În timpul cursului de dietă, este posibil să vă simțiți flămând tot timpul sau poate vă este greu să nu mai poftiți. Suplimentele vă vor ajuta să controlați pofta și să faceți o dietă. Supresorii apetitului fac această treabă. Aveți grijă când utilizați acest supliment. Simțirea foamei este un lucru bun și nu vrem să ne trișăm sistemul digestiv. Utilizarea excesivă a acestui supliment nu este bună pentru sănătatea dumneavoastră.

Pierderea în greutate nu poate fi realizată fără dietă și exerciții fizice. Dacă îți este greu să faci mișcare, suplimentele stimulative precum ceaiul verde sau produsele fabricate cu cofeină vor face treaba pentru tine. Mergeți 20 de minute zilnic și faceți exerciții cardiovasculare.

Unele suplimente vă vor ajuta să creșteți rata metabolică; ceea ce înseamnă că arzi mai multe calorii pe minut. Odată cu trecerea timpului, rata metabolismului nostru devine mai lentă și de aceea ne îngrășăm și pierdem masa musculară. Suplimentele denumite „regulatori tiroidieni” fac aceeași treabă.

Nu utilizați regulatori tiroidieni fără acordul medicului dumneavoastră, deoarece aceștia vor injecta anumiți hormoni în corpul dvs. și vă vor afecta glanda tiroidă.

Unele suplimente sunt utilizate pentru topirea grăsimilor. Unele efecte secundare sunt asociate cu aceste suplimente. Este posibil să vă simțiți slăbit sau obosit în timpul utilizării acestui supliment.

Iată câteva reguli bune pentru a utiliza un supliment. Sunt reguli, deci va trebui să le urmați.

Consultați-vă medicul înainte de a utiliza orice supliment sau produs de slăbit

Citiți eticheta, dozajul și avertismentele

Nu luați mai mult decât doza prescrisă

Sfaturi pentru utilizarea unui supliment:

  • Începeți cu o cantitate mică. Este posibil să simțiți amețeli, dureri de cap sau durere. De exemplu, dacă cantitatea prescrisă este de 1 lingură, utilizați jumătate de lingură în primele 3 până la 5 zile.
  • Pentru sănătatea dumneavoastră sunt necesare planuri de dietă adecvate. Mănâncă corect. Nu te înfometa.

Mult noroc!