Ai auzit vreodată de Akiane, copilul minune care pune lumea la ureche de când avea patru ani? Akiane este un exemplu magnific al mâinii lui Dumnezeu în viața noastră, dar sunt mulți care nu o văd așa. De altfel, sunt mulți cei care a fost doar o altă nebună, când a făcut-o să se strecoare pentru prima dată pe lume. O postare pe blog a întrebat „[Is] Akiane Kramarik inspirată de Dumnezeu sau pur și simplu nebună? „Această tânără uimitoare nu lasă nicio îndoială în mintea cuiva care este răspunsul.

Istoria lui Akiane

Akiane s-a născut pe 9 iulie 1994 în Mt. Morris, Illinois. Nici mama ei lituaniană, nici tatăl ei american nu erau creștini, totuși Akiane, la vârsta de 4 ani, s-a întâlnit față în față cu Dumnezeu. Niciunul dintre părinți nu o învățase Biblia, totuși ea a fost capabilă să vorbească cu ușurință despre Domnul și despre lucrurile pe care le făcuse. Prin credința ei familia ei a putut să vină la Dumnezeu.

La vârsta de patru ani, Akiane a început să deseneze și aproape imediat a arătat un talent uimitor pentru detalii. La vârsta de șase ani a început să picteze, nu picturile simple ale unui copil, ci portrete care arătau o profunzime incredibilă de caracter pentru un copil mic. Picturile ei, spune ea, vin la ea în viziuni în visele ei și sunt create în ceea ce ea numește „Akianism” – un amestec spectaculos de realism și imagism.

Akiane în mass-media

Nu a trecut mult până când a fost descoperit darul extraordinar al lui Akiane. La vârsta de nouă ani a apărut la Oprah Winfrey Show, World News Tonight cu Peter Jennings, Fox Magazine, Fox News, The Late, Late Show cu Craig Ferguson și CNN cu Lou Dobbs. A apărut și la Wayne Brady Show, KREM 2 News (CBS) și Today’s Christian și a fost intervievată și prezentată în Rusia și Scoția. La vârsta de zece ani, tânăra Akiane era oarecum o celebritate în lumea artei.

„Ceea ce îl deosebește pe Akiane de alți copii prodigi este că picturile ei sunt atât de realiste și atât de pline de emoții”, a spus Lou Dobbs. „Este mult mai obișnuit ca copiii prodigi să producă artă abstractă. Realismul de această calitate la un copil este destul de neobișnuit. Pentru a vedea acest tip de detaliu, flerul este incredibil! Este un cadou! Un cadou uimitor! Ce tânăr remarcabil! doamnă!”

Spiritul lui Akiane

Celebritatea lui Akiane ar fi putut fi suficientă pentru a-i reduce la tăcere, dar credința și spiritul ei îi determină pe oameni să creadă că această tânără femeie este cu adevărat ghidată de mâinile lui Dumnezeu. La o vârstă foarte fragedă a început să vorbească despre Hristos și despre nevoia noastră de răscumpărare și, la o vârstă în care majoritatea fetelor sunt îngrijorate de ceea ce vor purta sau de ce grup muzical a făcut Top 40, Akiane se dedică artei sale, ea mesaj și ajutându-i să-și folosească talentele pentru a face lumea un loc mai bun. Ea este deja un participant activ la îmbunătățirea condițiilor de viață ale copiilor din Lituania, patria mamei sale.

„[I wish] că toată lumea l-ar iubi pe Dumnezeu și unii pe alții „, spune Akiane, care afirmă că scopul ei de viață este să împărtășească dragostea ei pentru Dumnezeu și pentru oamenii din întreaga lume.