[ad_1]

În prima ediție a CRYPTO TREND, am introdus Crypto Currency (CC) și am răspuns la mai multe întrebări despre acest nou spațiu de piață. Există o mulțime de ȘTIRI pe această piață în fiecare zi. Iată câteva aspecte importante care ne oferă o privire asupra cât de nou și interesant este acest spațiu de piață:

Cel mai mare schimb futures din lume pentru a crea un contract futures pentru Bitcoin

Terry Duffy, președintele Chicago Mercantile Exchange (CME), a declarat: „Cred că cândva în a doua săptămână din decembrie veți vedea [bitcoin futures] contract pentru listare. Astăzi nu puteți scurta bitcoinul, deci există o singură cale prin care se poate merge. O cumpărați sau o vindeți altcuiva. Așadar, creați o piață bilaterală, cred că este întotdeauna mult mai eficientă. ”

CME intenționează să lanseze Bitcoin futures până la sfârșitul anului, în așteptarea revizuirii reglementării. Dacă va avea succes, acest lucru va oferi investitorilor o modalitate viabilă de a merge „mult” sau „scurt” pe Bitcoin. Unii vânzători de fonduri tranzacționate la bursă au depus, de asemenea, pentru ETF-uri bitcoin care urmăresc futures bitcoin.

Aceste evoluții au potențialul de a permite oamenilor să investească în spațiul valutar criptografic fără a deține direct CC sau folosind serviciile unui schimb CC. Futures-urile Bitcoin ar putea face activul digital mai util, permițând utilizatorilor și intermediarilor să își protejeze riscurile de schimb valutar. Acest lucru ar putea crește adoptarea criptomonedei de către comercianții care doresc să accepte plăți bitcoin, dar sunt atenți la valoarea sa volatilă. Investitorii instituționali sunt, de asemenea, obișnuiți să tranzacționeze contracte futures reglementate, care nu sunt afectate de griji legate de spălarea banilor.

Mișcarea CME sugerează, de asemenea, că bitcoinul a devenit prea mare pentru a fi ignorat, deoarece schimbul părea să excludă în viitorul recent cripto. Bitcoin este cam tot ce vorbește cineva la brokeraje și firme de tranzacționare, care au suferit pe fondul piețelor în creștere, dar neobișnuit de placide. În cazul în care futures la o bursă a decolat, ar fi aproape imposibil pentru orice altă bursă, cum ar fi CME, să recupereze, deoarece scara și lichiditatea sunt importante pe piețele instrumentelor derivate.

„Nu puteți ignora faptul că aceasta devine din ce în ce mai mult o poveste care nu va dispărea”, a spus Duffy într-un interviu acordat CNBC. Există „companii de masă” care doresc acces la bitcoin și există „o cerere imensă reținută” de la clienți, a spus el. Duffy crede, de asemenea, că introducerea comercianților instituționali pe piață ar putea face bitcoinul mai puțin volatil.

Satul japonez folosește criptomonede pentru a strânge capital pentru revitalizarea municipală

Satul japonez Nishiawakura cercetează ideea organizării unei oferte inițiale de monede (ICO) pentru a strânge capital pentru revitalizarea municipală. Aceasta este o abordare foarte nouă și pot solicita sprijinul guvernului național sau pot căuta investiții private. Mai multe ICO au avut probleme serioase și mulți investitori sunt sceptici că orice nou jeton va avea valoare, mai ales dacă ICO se dovedește a fi o altă glumă sau înșelătorie. Bitcoin cu siguranță nu a fost o glumă.

OFERTA INIȚIALĂ DE MONEDE – (ICO)

Nu am menționat ICO în prima ediție a Crypto Trend, așa că hai să o menționăm acum. Spre deosebire de o ofertă publică inițială (IPO), în care o companie are un produs sau un serviciu real de vânzare și dorește să cumpărați acțiuni în compania lor, un ICO poate fi deținut de oricine dorește să inițieze un nou proiect Blockchain cu intenția de a crea un nou simbol pe lanțul lor. ICO-urile sunt nereglementate și mai multe au fost un total de rușine. Un ICO legitim poate totuși să strângă o mulțime de bani pentru a finanța un nou proiect și rețea Blockchain. Este tipic ca un ICO să genereze un preț ridicat la token aproape de început și apoi să se întoarcă la realitate la scurt timp după aceea. Deoarece un ICO este relativ ușor de ținut dacă cunoașteți tehnologia și aveți câțiva dolari, au existat multe și astăzi avem în joc aproximativ 800 de jetoane. Toate aceste jetoane au un nume, toate sunt criptomonede și, cu excepția jetoanelor foarte cunoscute, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin, acestea sunt numite monede alt. În acest moment, Crypto Trend nu recomandă participarea la un ICO, deoarece riscurile sunt extrem de mari.

Așa cum am spus în numărul 1, această piață este „vestul sălbatic” chiar acum și recomandăm prudență. Unii investitori și adoptatorii timpurii au obținut profituri mari în acest spațiu de piață; cu toate acestea, sunt mulți care au pierdut foarte mult sau toate. Guvernele iau în considerare reglementările, deoarece vor să afle despre fiecare tranzacție pentru a le impozita pe toate. Toți au datorii uriașe și sunt cheltuiți pentru bani.

Până în prezent, piața criptomonedelor a evitat multe probleme și capcane financiare guvernamentale și bancare convenționale, iar tehnologia Blockchain are potențialul de a rezolva multe alte probleme.

O mare caracteristică a Bitcoin este că inițiatorii au ales un număr finit de monede care pot fi generate vreodată – 21 de milioane – asigurându-se astfel că această monedă criptografică nu poate fi niciodată umflată. Guvernele pot imprima cât de mulți bani (monedă fiduciară) doresc și își pot umfla moneda până la moarte.

Articolele viitoare se vor aprofunda în recomandări specifice, cu toate acestea, nu faceți nicio greșeală, investițiile timpurii în acest sector vor fi doar pentru capitalul dvs. cel mai speculativ, bani pe care vă puteți permite să-i pierdeți.

CRYPTO TREND va fi ghidul dvs. dacă și când sunteți gata să investiți în acest spațiu de piață.

Rămâneți aproape!

[ad_2]