A trecut peste un an de când pandemia Covid19 a lovit lumea. Ce ar trebui să faci acum? În primul rând, nu sunt medic, nici măcar nu am o experiență în domeniul medical. Istoricul meu este în domeniul securității și blocării. Am mult bun simț și pot separa hype-ul de realitate.

Din păcate, a fost un an electoral când a lovit acest virus. Asta a făcut-o politică. Ambele părți ar trebui să se rușineze de ele însele. Cred sincer că dacă politica nu ar fi implicată, ar fi murit mai puțini oameni. Deciziile au fost luate pe baza politicii, nu a ceea ce a fost cel mai bun pentru poporul american. Asta continuă astăzi.

Știrile au devenit, de asemenea, politice. Îmi amintesc de o perioadă în care, când te-ai acordat știrilor, ai simțit că primești adevărul fără părtinire. Astăzi, acest lucru este, de asemenea, foarte diferit și această diferență a costat și viețile americane. Mass-media de știri este foarte rapid să raporteze orice, fără a face propriile cercetări. Acest lucru îi determină să ofere informații greșite oamenilor, costând din nou vieți.

Din fericire, oamenii au prins acest lucru și acum primesc știrile lor din mai multe surse în care au încredere. Prin urmare, ziarele se închid, iar oamenii „taie coarda” mergând la ceea ce vor să urmărească prin streaming.

Deci, ce ar trebui să faci acum? Ei bine, se pare că infecțiile, spitalizarea și decesele scad. Consensul experților medicali este că, până în toamnă, ar trebui să revenim la normal, indiferent de ce este vorba. Ar trebui să faci ceea ce ți se pare corect. Folosește-ți bunul simț. Obțineți știrile dvs. din cât mai multe surse.

În opinia mea, toată lumea ar trebui să primească vaccinul. Îmi dau seama că a existat o anumită rezistență din partea unor oameni. Cred că această rezistență este legată de vârstă. Persoanele în vârstă de peste 60 de ani s-au grăbit să primească vaccinul când li s-a oferit, la urma urmei erau grupa de vârstă care murea. Generațiile mai tinere nu atât.

Gândiți-vă astfel la peste 95% din fiecare american care a fost vaccinat împotriva poliomielitei, rujeolei, oreionului și a altor boli ale copilăriei. Câți copii și bebeluși ar fi murit dacă părinții lor ar refuza vaccinarea lor.

Deoarece adulții care primesc un vaccin este alegerea dvs., faceți-vă cercetările, asigurați-vă că cercetați mai multe surse de încredere. Căutați surse care NU sunt de acord cu poziția dvs., astfel încât să puteți obține o imagine clară a celeilalte părți. Atunci ia decizia cea mai potrivită pentru tine.