Achiziționarea de telefoane deblocate este noua tendință pe piață în zilele noastre. Deblocarea telefonului mobil este una dintre cele mai apreciate condiții prealabile pentru achiziționarea unui iPhone Apple. Deblocarea oferă un număr întreg de avantaje semnificative, deși există și o serie de dezavantaje. Înainte de finalizarea achiziției, este necesar să recunoașteți exact ce este deblocarea, să cunoașteți diferența dintre deblocare și închiderea închisorii și să cunoașteți în detaliu avantajele și dezavantajele complete, trebuie să citiți această scriere completă. Această parte a scrierii este aici pentru a aborda cele mai vitale probleme și pentru a răspunde la cele mai imperative întrebări atunci când cumpărați un iPhone deblocat.

Potrivit celui mai recent studiu realizat de Phoenix Marketing International și Mobile Posse a 900 de utilizatori de telefoane mobile, au analizat convenția completă a telefoanelor pentru consumatori, atitudinile, de ce și când persoanele își deblochează dispozitivele pentru a-și stabili interesul pentru „Descoperirea conținutului proactiv”. Știți despre descoperirea conținutului proactiv și modul în care este utilizat? Ei bine, Proactive Content Discovery poate fi descris ca deschiderea automată a conținutului adecvat atunci când un telefon este deblocat; făcându-l cel mai important afișaj pe care îl poate vedea un utilizator.

După aceasta, mai mult de 50,4% din toți utilizatorii de telefonie mobilă și-au exprimat îngrijorarea puternică în procesul de descoperire a conținutului proactiv, iar acest grup de oameni sunt acum numiți „Feeders de știri”. Acest grup este la fel de mare ca aproximativ 50,3% din toate utilizările mobile pe Facebook, în principal pentru comunicarea socială cu prietenii și familia. În plus, utilizatorii de telefonie mobilă care își folosesc în mod regulat telefoanele pentru a utiliza știri mondiale / locale / naționale, știri despre divertisment și bârfe sunt cu 56% mai probabil preocupați de constatarea conținutului proactiv. În afară de aceasta, aproximativ 73% dintre utilizatorii de telefonie mobilă nu își folosesc telefoanele pentru a consuma știri locale / naționale / mondiale, știri despre divertisment și bârfe și, de asemenea, nu sunt implicați în Proactive Content Discovery.

Acum, venind la scenariul de deblocare a majorității telefoanelor noi achiziționate sunt contractate de la o marcă de rețea mobilă, vor fi blocate numai la acea rețea. Cu alte cuvinte, putem spune doar că cartelele SIM ale unei anumite rețele vor funcționa cu iPhone-ul dvs., iar telefonul este blocat de la utilizarea altor carduri de rețea. În mod similar, în timp ce deblocarea este foarte acceptată pe piața telefoanelor mobile folosite, există încă o mulțime de telefoane deblocate noi, vândute de producători și furnizori de telefoane mobile. Ruperea închisorii este foarte neobișnuită pentru deblocare. Ceea ce oferă jailbreak-ul este diferit de alte setări de firmware de pe mobil pentru a elimina o varietate de restricții care ar putea fi în vigoare.

În cele din urmă, putem spune că achiziționarea unui iPhone deblocat are atât avantaje, cât și contra, dar, în general, dezavantajele sunt condiționate.