Autosugestia nu este o mumbo jumbo de undă nouă, este o tehnică psihologică utilizată de mai bine de un secol. Autosugestia valorifică puterea minții subconștiente pentru a vă influența comportamentul, dar este ceva care vă poate aduce beneficii?

Există o expresie care spune că tu ești ceea ce crezi, suntem cu toții produse din suma gândurilor noastre. Suntem limitați doar de plafonul pe care l-am stabilit în propria noastră minte. Modul în care vă imaginați și vă vedeți (imaginea de sine) este crucial pentru succesul și fericirea pe termen lung. Comportamentul tău și obiceiurile pe care ți le formezi sunt parțial până la modelele tale de gândire.

Ce este autosugestia?

Autosugestia funcționează pe conceptul că, pentru a ne schimba comportamentul, trăsăturile sau obiceiurile, trebuie mai întâi să ne schimbăm gândirea. Autosugestia este adesea utilizată în programele de auto-îmbunătățire pentru a ajuta la atingerea unui obiectiv specific, cum ar fi:

  • Pierzând greutate
  • Renunțarea la fumat
  • Creșterea încrederii
  • Atragerea bogăției
  • Îmbunătățirea performanței sportive
  • Curing A Fobia

Autosugestia implică umplerea mintii subconștiente cu instrucțiuni pozitive în mod regulat. Mintea ta subconștientă preia în mod constant informații prin simțurile tale, dar multe dintre ele sunt negative. Mintea ta conștientă acționează asupra informațiilor care sunt preluate prin mintea ta subconștientă. O modalitate prin care se realizează acest lucru este folosind afirmații, acestea sunt afirmații pozitive pe care le repetați în mod regulat în fiecare zi, în mod normal când vă treziți și înainte de culcare. Aceste afirmații se vor referi la tot ceea ce încercați să realizați. Pentru ca autosugestia să funcționeze, trebuie să vă scăpați mintea de orice gând negativ imediat ce apar.

Utilizați declarațiile I Am

Sugestiile dvs. ar trebui să se refere la un rezultat sau obiectiv pe care îl doriți. Afirmațiile pozitive care încep cu cuvintele „Eu sunt” pot fi într-adevăr foarte puternice. Acest lucru se datorează faptului că faceți o declarație în prezent, care se referă direct la dvs., de exemplu, dacă scopul dvs. este de a pierde în greutate, atunci puteți utiliza următoarele afirmații:

Sunt mai slab în fiecare zi.

Voi slăbi 15 kilograme.

Mănânc o dietă sănătoasă în fiecare zi.

Devin mai în formă și mai puternic.

Arăt mai bine ca niciodată.

Autosugestia poate funcționa pentru mine?

La începător, autosugestia vă va fi foarte străină și s-ar putea să vă simțiți puțin prost, dar rămâneți cu ea. De asemenea, trebuie să puneți o convingere reală în programul dvs. de autosugestie și să credeți că într-adevăr va funcționa pentru dvs. Exersează autosugestia în fiecare zi și începe să te vezi cum vrei să fii.

Autosugestie și scădere în greutate

Autosugestia te poate ajuta să slăbești, dar vei avea nevoie și de o dietă sănătoasă și de un program de exerciții fizice. Începeți să vă imaginați-vă arătând subțire și sănătos, imaginați-vă intens ce veți simți și ce veți purta. Construiți imagini pozitive în mintea dvs., susținute cu sugestii pozitive sub formă de afirmații. Vă va ajuta să vă schimbați obiceiurile alimentare obiceiurile de exercițiu.

Fă din mintea ta subconștientă un loc plin de pozitivitate și valorifică puterea autosugestiei.