Relativ vorbind, mass-media de știri este atât de conservatoare și înapoiată. Deși se numește știre, trebuie să raporteze ce s-a întâmplat. Pentru cei ce nu s-au întâmplat, nu pot ghici, prevedea din timp, profunzime sau face o concluzie. Marea diferență este că mass-media de știri nu poate aștepta cu nerăbdare viitorul decât echipa de promovare a mărcii.

Când vedeți cea mai mare diferență dintre cele două, trebuie să înțelegeți de ce îndrăznesc să critic pe cineva care să mărească. Dacă o echipă care nu rezolvă probleme, dar vrea să le acopere, este imposibil să dureze mult timp. Oamenilor nu le place. Mai ales, ei merg într-adevăr într-o direcție greșită și sunt conștienți de asta și cochetează în mod deliberat.

Ochii clienților sunt luminoși, iar inimile lor sunt ca niște oglinzi. Cum îndrăznești să spui minciuni cu ochii deschiși?

În ceea ce privește echipa de promovare, ar trebui să învățăm cu adevărat formarea unei echipe revoluționare. Pentru că există o echipă modernă, o echipă orientată spre viitor și o echipă de rezolvare a problemelor. Dimpotrivă, totul este bun și totul este corect, așa cum spun acei flatanți, clienții dvs. nu vor avea entuziasm și concurenții nu se vor teme de voi.

Așadar, vă sugerez să aruncați o privire la reclama din era revoluționară pentru a vedea dacă sunt profesioniști și la modă. Am descoperit că au adesea o direcție clară, o credință fermă, caractere distinctive și pline de dinamică.

Ce este cu adevărat important pentru Advertising 4.0?

Indiferent dacă sunteți membru al echipei de promovare a mărcii sau al echipei media noi, este foarte necesar să păstrați o comunicare bună cu persoanele vizate.

Deci, cum ar trebui să comunicăm? Rezumatul meu pe trei niveluri: 1) Sinceritate, ca și cum ai vorbi cu prietenul tău intim; 2) Eficient, simplu, fără evitare, fără pierdere de timp; 3) Fericit, nu pretinde că nu este rigid, dar este cel mai bun să te distrezi reciproc.

Odată ce cineva a spus că ești atât de amabil, cum poți fi atât de bun? Știu că adevărul este că ei vor să spună că ești prea prost, cum poți fi atât de prost.

Confruntat cu acest tip de problemă, de obicei îl râd. De fapt, activitatea mea interioară este să iau inima la inimă, să fac tot posibilul și să ascult destinul. În plus, ce să mai fac? Fiecare familie are propriile probleme.

Uneori, comunicarea este inutilă. Chiar nu vreau să le explic altora. Am spus că există un pacient mental în familia mea, crezi? Va avea probleme oricând, va alerga și va striga și vă va amesteca munca și viața într-o mizerie, credeți?

Cineva a răspuns da, cineva a spus că nu, precum și publicitatea 4.0. Oricum, vă sugerez să comunicați direct cu persoanele vizate, deoarece acele idei bune provin din viață ne oferă mai multă rezonanță.