În timp ce cardio-ul joacă un rol important în pierderea în greutate, acest lucru ar trebui să fie combinat cu o dietă adecvată dacă beneficiile pe termen lung trebuie încă obținute și menținute. De fapt, dieta corectă este un factor cheie în timp ce încercați să reduceți greutatea și să vă îmbunătățiți starea generală de sănătate. Cu toate acestea, atunci când este combinat cu exercițiile cardio potrivite pentru pierderea în greutate, precum și cu programe de antrenament cu greutate, combinația va da mai multe fructe. Deci, care este cel mai bun cardio pentru pierderea în greutate?

Acest lucru va depinde de capacitățile fizice, preferințele și limitările personale. Dacă ești genul care iubește jogging-ul, ar trebui să mergi la un loc de muncă. Dacă mersul este lucrul tău, atunci ar trebui să mergi. Fie că joci baschet sau o combinație de activități diferite, va trebui să alegi o activitate care să se potrivească nevoilor tale. Principalul lucru aici este să vă asigurați că selectați o activitate de care vă bucurați zilnic și să vă asigurați că sunteți în concordanță cu aceasta. Vă puteți aștepta să pierdeți aproximativ 1 sau 2 kilograme în fiecare săptămână. Dacă rămâneți cu acest număr pe termen lung, veți vedea definitiv succesul. Iată câteva alte activități cardio care merită luate în considerare.

Mers rapid

Acest lucru ar putea fi pe cale interioară, bandă de alergat sau chiar în exterior. O cercetare a concluzionat că femeile supraponderale care s-au angajat în antrenamente de mers pe intervale de viteză, care au durat 45 de minute pentru fiecare sesiune, combinate cu antrenamente de tonifiere a antrenamentelor cu greutăți de 4 ori într-o săptămână, au reușit să slăbească 23 de kilograme într-o perioadă de 16 săptămâni. Puteți merge pe jos seara și puteți explora noile zone din cartierul dvs., astfel încât plimbarea să fie interesantă și distractivă.

Jogging

Acesta este un exercițiu pe care îl înțelegem cu toții. Tot ce va trebui să faceți este să faceți jogging la viteza dorită. De asemenea, asigurați-vă că aveți încălțăminte potrivită, astfel încât să nu primiți vezicule.

Bicicleta stationara

Acesta este un exercițiu cheie pentru tonifierea picioarelor pe lângă calorii arse. Pe măsură ce faceți mișcare pe o bicicletă staționară, este important să vă asigurați că mașina a fost setată cu suficientă rezistență. Acest lucru vă va ajuta să evitați traficul de pe bicicletă și, dacă este necesar, puteți sprinta.

Mașină eliptică

Puteți începe prin a seta mașina într-un nivel confortabil și să vă asigurați că continuați în propriul ritm pentru a vă asigura că vă antrenați suficient de mult într-un mod care vă permite să ardeți caloriile potrivite. Angajarea în câteva intervale scurte de intensitate mare pentru o perioadă de 30 până la 60 de secunde va funcționa foarte bine, iar exercițiul vă va permite să transpirați mult. Asigurați-vă că aveți 3 până la 5 minute de răcire.

Baschet

Puteți alege să trageți coșuri pe cont propriu sau să vă angajați într-un joc cu prietenii. Asigurați-vă că rămâneți constant în mișcare, alergând până la teren se termină în timp ce utilizați ambele coșuri. Pentru cel mai bun cardio pentru a pierde în greutate, contactați Muscle Prodigy.