1) Nu uitați să verificați întotdeauna lista ingredientelor din orice cumpărați la magazin alimentar … MULTE alimente, carne inclusă, conțin zaharuri adăugate, drojdie și produse din soia la care nu vă așteptați! Când curățați Candida, rețineți că ingredientele proaspete și organice vă vor oferi cel mai mare beneficiu nutrițional.

2) Extractul organic de vanilie nu conține zahăr. Extractul obișnuit de vanilie. Verificați eticheta înainte de a cumpăra.

Extractul de vanilie este ceva ce majoritatea dintre noi păstrăm prin casă și îl folosim în mod constant, fără să ne gândim măcar. Nu ar trebui să existe niciun motiv să nu continuați să îl utilizați în timpul dietei candida, atâta timp cât cumpărați extractul organic de vanilie care nu conține zahăr. Studiile au arătat că vanilia poate ajuta la ameliorarea anxietății și a stresului. Nu este un lucru rău!

3) Usturoiul (cuișoare adevărate, nu pulbere) ajută la combaterea drojdiei și este un antiinflamator. Pentru a beneficia cel mai mult de usturoi, tocați sau zdrobiți câteva cuișoare și lăsați-le să stea timp de 15 minute înainte de utilizare. Acest lucru declanșează o reacție enzimatică care stimulează compușii sănătoși din usturoi. Folosiți cel puțin 2 cuișoare pe zi.

Tăiați-l în salate sau gătiți-l cu legume, carne și pește. Poate fi bun și cu ouă și roșii dimineața!

4) Scortisoara ajuta la combaterea drojdiei si inflamatiilor. De asemenea, inhibă creșterea bacteriană și este o sursă de mangan, fibre, fier și calciu. Doar mirosul de scorțișoară vă poate ajuta la concentrare și memorie și vă poate ajuta să vă stabilizați și zahărul din sânge. Este un plus delicios pentru legumele, puiul sau fripturile.

5) Nucșoara poate ajuta la ameliorarea balonării și a gazelor și este, de asemenea, un antibacterian, ucigând bacteriile rele din gură și gât, precum și ajutând la curățarea și detoxifierea ficatului și a rinichilor, ajutând la scăderea drojdiei candida. De asemenea, conține multe vitamine din complexul B, inclusiv vitamina C, acid folic, niacină și vitamina A, precum și mulți antioxidanți. Utilizați în rețetele dvs. împreună cu scorțișoară.

6) Ghimbirul proaspăt vă va crește circulația și vă va ajuta la detoxifiere. Este, de asemenea, un antiinflamator foarte puternic.

Puneți 1-2 felii de ghimbir proaspăt în apă fierbinte pentru a face un ceai care se așază în stomac. Tăiați câteva din mesele și supele principale pentru o ușurare maximă împotriva candidei.

7) Îndulcitorul xilitol din mesteacăn (sau zahărul de mesteacăn) este bine utilizat, deoarece este un antifungic dovedit și inhibă drojdia candida. Nu utilizați versiunea pe bază de porumb, dacă este posibil. Ștevia cu frunze întregi este în regulă, de asemenea, dar nu utilizați extracte din cauza factorului de separare chimică. Ambele reduc bacteriile rele și inhibă cariile dentare.

8) Iaurtul simplu, fără aromă, va ajuta la dezvoltarea bacteriilor sănătoase din colon și este o sursă bogată de calciu. Calciul descurajează creșterea excesivă a celulelor care acoperă colonul, iar studiile au arătat că persoanele care au diete bogate în calciu au rate mai mici de cancer colorectal. De asemenea, s-a demonstrat că culturile bacteriene din iaurt produc celule albe din sânge care luptă împotriva infecțiilor.

9) Consumul de multă apă va ajuta la eliminarea toxinelor și a celulelor moarte de drojdie din corpul dumneavoastră și va ajuta la menținerea simptomelor de detoxifiere la un nivel minim. Strângerea sucului de lămâie sau var în toată apa pe care o bei va ajuta la creșterea hidratării și a spălării corpului. Pune-l și în ceaiul tău!

10) Beți o mulțime de ceai Detox, ceai de mentă și ceai de ghimbir pentru a vă ajuta să vă curățați corpul de drojdia moartă.

11) Pâinea de la Pacific Bakery este fără drojdie și fără zahăr și este făcută cu cereale antice. Acestea pot fi de obicei găsite în secțiunea congelator a magazinului local de alimente sănătoase.

12) Mănâncă o varietate cât mai mare de legume, de preferință organice și crude, pentru a obține cât mai multă nutriție și fibre și pentru a curăța drojdia din corpul tău. Faceți din ele supe și tocănițe, precum și salate și tocate pentru gustări. Legumele sunt excelente și în smoothie-uri. Folosiți doar apă în loc de suc pentru a vă mișca blenderul și ați luat micul dejun sau prânzul pe drum!

Nu este întotdeauna ușor să găsești alimente pe care să le poți mânca și să te bucuri de tine în timp ce curățești Candida, dar merită pentru recompensa finală de a te simți grozav și de a te bucura de o sănătate excelentă!