Poate, pentru că, atât de mult din viața noastră de zi cu zi, sunt expuși atât de multă ură, etc, este esențial să acordăm o atenție deosebită, să ne dăm seama, atunci când permitem politica urii, a câștiga, a democrației noastre și a principiilor asociate. , PIERDERI! Mulți cred că tonul actual al politicii americane, în special în ultimii ani, pare să sublinieze relațiile contradictorii, polarizarea etc., folosind promisiuni goale și retorică, accentuând ura față de ceilalți, mai degrabă decât încercând să ne aducă – noi, împreună, pentru binele mai mare! Practic, este timpul să ne îngrijorăm și să cerem mai bine, pentru că, atunci când permitem aceste politici de ură, să câștigăm, majoritatea principiilor democratice și democrația, adesea, PIERDERI! Având în vedere acest lucru, acest articol va încerca, pe scurt, să analizeze, să examineze, să revizuiască și să discute, folosind abordarea mnemonică, ce înseamnă și reprezintă acest lucru și, de ce contează.

1. Asculta; învăța; limite / limitări; lecții: Numai când suntem mai mulți dintre noi gata, dispusă și capabilă să ascultăm pe ceilalți, indiferent dacă sunt de acord cu ei, sau nu, cu o minte deschisă și o cooperare și încearcă să învețe în mod eficient, din fiecare conversație și experiență , voință, democrație, beneficiază! Trebuie să ne dăm seama, asta nu înseamnă că nu există limite în ceea ce privește drepturile și libertățile noastre personale, iar aceste limitări trebuie să sublinieze calea cea mai bună, înainte! Numai când majoritatea dintre noi vom învăța aceste lecții, în mod util, libertățile generale vor fi sporite!

2. Opțiuni; oportunități; minte deschisă: Evitați mentalitatea și / sau filozofia drumului meu sau autostrada! Cu toții beneficiem, atunci când se caută, se iau în considerare și se profită de oportunități, pe baza binelui mai mare, în loc de agenda personală / politică a oricui și / sau de interesul personal! Trebuie să procedăm, cu mintea deschisă, pentru a lua în considerare posibilitățile, alternativele etc.

3. Mai puternica; a intari: Nu am fi, mai bine, dacă / când, accentul și accentul s-ar pune pe consolidarea națiunii, a democrației noastre și a societății generale, etc? Cum procedăm, în mod consecvent, să încercăm să întărim legăturile pentru binele comun, mai degrabă decât să împărțim și să slăbim, diferențiază, câștigând adevărat, față de ambele, imediate și, pe termen lung!

4. Empatie; accent; rezistenta; îmbogăţi: Pentru noi, este nevoie de angajament și cel mai înalt grad de empatie autentică, pentru a ne pune în mod constant accentul, acolo unde va servi binelui mai mare și îi va îndemna pe toți, să caute o întâlnire a minților de calitate! Acest lucru necesită adesea răbdare și rezistență personală, pentru a face, ceea ce este necesar, pentru a îmbogăți, democrație, libertate, libertate și dreptate, pentru toți!

5. Serviciu; soluții; durabil: Principiul serviciului, altora, trebuie să domine prioritățile fiecărui funcționar public! În loc să ne bazăm pe promisiuni goale și pe retorică, beneficiem atunci când sunt utilizate soluții viabile de calitate, bazate pe planificarea strategică și de acțiune! Amintiți-vă, avem nevoie de o considerație relevantă și durabilă, pentru a ne asigura că democrația este păstrată și protejată!

Trezește-te, America, și asigură-te că nu permitem ca politica, a urii, să câștige! Când / dacă, da, noi toți PIERDE, la fel și democrația!