[ad_1]

Canalele TV arabe disponibile acum în Statele Unite pot spori plăcerea de vizionare a multor arabi americani. Ținerea la curent cu evenimentele din patria lor este la fel de ușoară ca și pornirea televizorului. Există o mulțime de canale disponibile acum de la Directv și Dish Network. Deci, pentru cei care nu sunt conștienți de ei, voi lista canalele arabe aici.

Rețeaua Dish

ABU DHABI este un canal de divertisment general 24 de ore pe zi, în limba arabă, este considerat unul dintre cele mai respectate canale din Orientul Mijlociu. Abu Dhabi oferă arab-americanilor o gamă interesantă de diverse programe, inclusiv știri, actualități, filme, modă, sport și multe altele.

AL ARABIYA este un canal de știri pan arab de top 24 de ore pe zi, destinat publicului arab din întreaga lume. Programarea de știri a lui Al Arabiya include politici, afaceri, actualități, actualizări de finanțe și aspecte sportive.

AL JAZEERA 24 de ore pe zi și exclusiv pe DISH Network, Al Jazeera este cel mai important canal de știri arab din Orientul Mijlociu care oferă știri din întreaga lume. Al Jazeera are o selecție largă de documentare și talk-show-uri politice necenzurate.

AL ZIKR un canal de radio orientat spre familie, care oferă 24 de ore de programare culturală, cu accent pe istorie, limbă, obiceiuri și religie. Programarea include emisiuni de discuții live care acoperă o varietate de subiecte și evenimente, iar Al Zikr acoperă evenimente culturale valoroase arabe din multe locații din lumea arabă care leagă imigranții arabi și musulmani de patria lor.

ART AMERICA oferă un amestec unic de programare arabă și multi-limbă constând din mini-serii, drame, filme, sporturi (evenimente de fotbal live și înregistrate direct din Orientul Mijlociu) și talk-show-uri.

FILME DE ARTA oferă programare în limba arabă din Egipt, Liban și diferite regiuni din Orientul Mijlociu. ART Movies oferă filme, mini-serii, drame și emisiuni de talk-show recent lansate și clasice, cum ar fi „Sahraa”.

MUZICA DE ARTA canalul de radio constă din muzică arabă modernă și clasică, emisiuni de discuții și interviuri cu interpreți noi și consacrați din industria muzicală arabă.

DANDANA TV este un canal de muzică arabă 24 de ore pe zi difuzat din SUA Prin spectacolele sale de șold, videoclipurile muzicale și acoperirea marilor evenimente arabo-americane, Dandana TV este fața culturii pop a buchetului DISH Network Arabic.

DUBAI SATELLITE CHANNEL oferă o varietate de divertisment de televiziune din Emiratele Arabe Unite, care include evenimente sportive de top, cele mai recente știri, filme, documentare și seriale TV.

SPORTUL DUBAI este un canal de sport 24/7 care difuzează din Dubai. Unul dintre canalele sportive de top din lumea arabă, datorită programării sale sportive distinse, incluzând puncte importante ale diferitelor ligi majore de fotbal de pe diferite continente, curse internaționale de bărci de viteză, curse de cai și multe altele.

ESC-1 live din Egipt, ESC-1 oferă o mulțime de divertisment de televiziune, inclusiv Liga egipteană de fotbal, „Bună dimineața Egipt”, spectacole de varietăți, filme, emisiuni de discuții, programare pentru copii și multe altele.

TV VIITOR oferă seriale TV libaneze de top, știri live, emisiuni de jocuri, desene animate, spectacole de varietăți, divertisment de familie, meciuri de fotbal și multe altele 24 de ore pe zi

IQRAA difuzat 24 de ore din 24 din Egipt, este primul canal în limba arabă care oferă programe religioase, media, sociale și economice adaptate publicului musulman. Programarea Iqraa include documentare, talk-show-uri live, drame, programe culturale și educaționale.

LBC Canalul de difuzare libanez vă va umple zilele cu filme, sport, mini-seriale și talk-show-uri precum „Ya Liel Ya Aien”.

MBC Middle East Broadcasting Center este un canal pan-arab de știri și divertisment. Ofertele de programe ale canalului includ programe generale de divertisment, cum ar fi „Aalam”, comedii precum „CBM”, emisiuni de talk-uri, inclusiv „Kalam”, emisiuni de jocuri, știri aprofundate, programe sociale și programe pentru copii.

ARABIA MELODIEI difuzat din Egipt, este cel mai vizionat canal de videoclipuri muzicale 24 de ore pe zi în arabă din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Melody Arabia oferă o varietate de programe muzicale, inclusiv videoclipuri din anii ’80, ’90, precum și lansări contemporane, dintre care multe sunt premiate pe Melody Arabia și sunt exclusive pentru canal. Melody Arabia este o completare extraordinară pentru divertismentul general pentru arabii americani din SUA

NBN Rețeaua națională de radiodifuziune este considerată primul post de știri specializate 24 de ore pe zi și de televiziune tematică din Liban. NBN se mândrește cu faptul că oferă o mare varietate de programe, cu emisiuni de știri aprofundate, inclusiv „Al Masa’iya”, care are o urmărire foarte fidelă în toată lumea arabă, documentare superioare precum „Ahzab Lubnan”, talk-show-uri provocatoare și actualizate programe sportive și de afaceri.

TV NOU un post de 24 de ore pe zi difuzat în limba arabă din Liban, oferă o gamă largă de programe generale de divertisment, inclusiv drame, musicaluri, știri, documentare, evenimente culturale, educaționale, speciale și spectacole generale de divertisment pentru toate generațiile și vârstele.

DRAMUL NILOR este alegerea dvs. pentru filme curente și clasice egiptene, seriale TV și programe de familie pentru toate vârstele.

NOURSAT este primul și singurul canal creștin din Liban și din întregul Orient Mijlociu. Programarea Noursat include talk-show-uri, documentare, istorie, recitaluri muzicale clasice și programe sociale și spirituale.

DirecTV ORBIT AL-YAWM este un canal contemporan de divertisment și varietate arabă, care oferă peste 35 de ore de producții live Orbit pe săptămână. Al-Yawm oferă cele mai inteligente sfaturi de modă, sfaturi intime pentru îngrijirea frumuseții, cele mai bune rețete și spectacole de comedie ușoare. Printre programele de top Orbit Al-Yawm se numără Oyoun Beirut și Al-Qahira Al-Yawm.

ORBIT SEEN (Canalul Seriei) este primul canal tematic arab de 24 de ore de acest gen din regiune, cu cele mai bune seriale TV arabe din Orientul Mijlociu. Serialul Channel oferă cea mai largă varietate de producții TV de la dramă la comedie și de la melodramă la biografie istorică. Orbit Seen prezintă drame remarcabile precum Kkaled Bin Alwaleed și Sikkat Alhilali.

CINEMA ROTANA channel este cel mai important serviciu de filme din Orientul Mijlociu. Acesta trage de la cea mai mare și mai bogată bibliotecă de filme în limba arabă din lume, precum și de știri de cinema și programe de divertisment, inclusiv „The Hala Show”, găzduit de Dr. Hala Sarhan.

ROTANA MOOSSIKA channel este un canal arab / de divertisment dedicat videoclipurilor muzicale, programelor, concertelor și festivalurilor. Rotana Moossika a compilat cea mai mare bibliotecă de muzică arabă din lume și prezintă în exclusivitate unele dintre actele de top din lumea arabă, inclusiv Amr Diab, Nagwa Karam, George Wassouf, Alissa și Kazem.

ROTANA ZAMAN canal oferă milioane de spectatori din întreaga lume filme clasice arabe restaurate digital de ultimă generație. Bucurați-vă de vedetele și cântăreții legendari – Om Kalthoum, Halim și Fairouz, precum și de programul popular „Kashf el Mastour”.

Deci, iată-l. 25 de canale diferite. Divertisment pentru întreaga familie, atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni. În loc să vedeți un clip de cinci minute de știri din Orientul Mijlociu, urmăriți o acoperire aprofundată a aceluiași eveniment. Este ca și cum ai aduce patria în camera de zi.

[ad_2]