Cea mai discutată problemă, în știrile recente, chiar în timpul unui ciclu de știri, dominat de retorică, promisiuni și vitriol, a fost retragerea judecătorului Curții Supreme Kennedy și posibilitățile (pozitive și negative) pe care le-ar putea crea! Din păcate, pentru că, am asistat, la un astfel de climat politic, contradictoriu, pentru ultimul an și jumătate, cam așa (sau chiar mai mult), aceasta a devenit o problemă politică, unde într-o lume ideală ar trebui să se concentreze asupra găsirea celui mai calificat, bazat pe servicii, individual, care să urce la o poziție atât de importantă. Care ar trebui să fie calitățile pe care le căutăm, pentru ca judecătorii să fie SUPREM? Având în vedere acest lucru, acest articol va încerca să examineze pe scurt, să analizeze, să revizuiască și să discute, folosind abordarea mnemonică, ceea ce avem nevoie și merităm de la acești indivizi.

1. Serviciu; durabil; soluții: Un judecător de la Curtea Supremă ar trebui să sublinieze un serviciu relevant și durabil, bazat pe premisele libertății și justiției, care au deosebit America de cea mai mare parte a restului anului! Ar trebui să sperăm pentru indivizi, care privesc obstacolele și conflictele, ca provocări și se concentrează pe soluții corecte, viabile, în bine!

2. Util; utilizabil: Cum ar trebui să servească cineva într-un mod util? Cum vor lua în considerare problemele relevante, într-un mod concentrat, pe baza unei aplicații utilizabile a Constituției Statelor Unite?

3. Priorități; planificare; posibilitati: Cum va face o justiție potențială, să analizeze posibilitățile, să se concentreze pe planificarea eficientă, să respecte procesul și să realizeze, prioritățile, trebuie să se concentreze binele suprem, mai degrabă decât orice agendă politică și / sau interes personal?

4. Relevant; receptiv; realist: Fiecare decizie va avea, atât o consecință relevantă, cât și una pe termen lung, durabilă (sau nu)! Trebuie să fie responsabilitatea Curții Supreme, să fie consecventă, receptivă la ceea ce cer libertățile și libertățile și cum, cel mai bine să interpretăm legile, Constituția și Calea noastră americană!

5. Empatic; îmbogăţi: Una dintre cele mai mari provocări este că, judecătorii, există adesea, în vid, cu puțin contact, cu oamenii adevărați! Cum pot ei, în mod consecvent, să ia decizii importante, cu excepția cazului în care consideră, cea mai bună modalitate, de a fi empatici și de a ne îmbogăți cetățenii (toți, nu doar aceia, ai unei convingeri politice specifice)?

6. Pune semn; motiva: Totul, un judecător al Curții Supreme și deciziile generale ale instanței, vor marca, fie în bine, fie în rău! De exemplu, dacă, fiecare sondaj, indică în mod clar, marea majoritate a americanilor cred în dreptul unei femei de a alege, iar președintele Trump afirmă, din motive aparent politice, ea va alege doar un așa-numit, Pro-Life, judecător , oricum, chiar dacă această problemă a fost legea țării, de zeci de ani, de ce ar avea încredere majoritatea americanilor în sistem. Curtea trebuie să-i motiveze pe americani să creadă cu tărie în corectitudinea sistemelor noastre!

7. Luminat; excelență: Avem nevoie de judecători, care să fie luminați și corecți, mai degrabă decât să joace politică. Întrucât acești indivizi servesc, fie pe viață, fie până se retrag, nu ar trebui să se concentreze pe excelență, fără teama de politică, ci, mai degrabă, să se concentreze asupra celor mai bune și mai corecte soluții, pentru toți?

Un judecător al Curții Supreme trebuie să devină cu adevărat SUPREM, în cel mai bun mod posibil! Fiecare american trebuie să ceară acest angajament!