Rolul biologic al tungstenului are enzime oxidoreductaze care utilizează tungsten similar cu molibdenul prin utilizarea acestuia într-un proces tungsten-pterină.

În Fallon, Nevada, testele de urină ale pacienților cu cancer și ale familiilor acestora au arătat niveluri ridicate de tungsten. Cu toate acestea, CDC spune că, deși nu există date disponibile care să stabilească această conexiune.

Nu există atât de multe informații despre Tungsten, cu toate acestea, poate fi benefic pentru sănătatea celor combinate cu nutrienții corecți. Am aflat în decursul celor zece ani de cercetare în nutriție și diverse suplimente naturale alternative de sănătate, că, luând anumiți nutrienți cu alți nutrienți necesari, beneficiile terapeutice pot fi ridicate la niveluri extreme.

Cu toate acestea, nu mulți producători de suplimente sunt conștienți de acest lucru și, pe lângă problemele din întreaga industrie, cum ar fi contaminanții toxici și ingredientele reale care nu sunt disponibile în multe produse de sănătate disponibile, produsele reale produse pot fi de calitate scăzută. Singura persoană care suferă este, din păcate, tu, consumatorul.

Pentru a rezolva astfel de probleme, vă sfătuim să găsiți o fabricare de suplimente naturale care respectă facilitățile farmaceutice conforme GMP, astfel de locuri sunt cele mai stricte din lume pentru fabricarea suplimentelor alimentare.

De asemenea, vă recomandăm să trimiteți un e-mail companiei pentru a confirma dacă are un certificat de analiză la dosar. Acest lucru confirmă faptul că ingredientele enumerate sunt substanțele nutritive conținute în produsul pe care sunteți interesat să îl achiziționați.