Spre nemulțumirea noastră, lumea și mai ales în Statele Unite, o nomenclatură perversă și foarte manipulatoare, bazată pe o serie de aforisme dificile, a fost inventată și folosită de ceva timp de către mass-media. Este ceva care nu numai că confundă și distorsionează, dar dezinformează și induce în eroare, de asemenea. De fapt, este o formă inteligentă de manipulare psihologică pentru a influența social, cu scopul de a schimba și promova interesele manipulatorului și ale asociaților; de cele mai multe ori, contrar intereselor și bunăstării oamenilor. De obicei, se crede că include un element de dezaprobare morală și chiar de ridicol. Unele dintre aceste aforisme dăunătoare ar trebui luate în general, cu un „bob de sare” oriunde, oricând sau oricând se găsește:

1. Politician populist: este menționat cu un anumit dispreț și sarcasm, pentru a descrie un politician care este interesat sau asociat, mai ales cu acele cauze care susțin drepturile și interesele oamenilor chiar și împotriva celor de bani mari, mari întreprinderi.

2. Politician liberal: este menționat cu un anumit dispreț și sarcasm, pentru a descrie un politician care propune, susține sau promovează reforme sociale, economice și politice uneori contrare stabilirii și intereselor economice mari.

3. Politician socialist: Se menționează disprețuitor și disprețuitor, pentru a descrie un politician a cărui filozofie principală este justiția economică, socială și politică pentru toată societatea, în special pentru cei mai puțin avantajați, defavorizați și cei mai săraci din țară. El este portretul de multe ori ca având tendințe comuniste.

4. Politician progresist: este menționat cu un anumit dispreț și sarcasm, pentru a descrie un politician care susține sau susține anumite cauze sau agende, nu neapărat acceptat de fluxul principal sau de instituțiile tradiționale, grupurile religioase sau filozofiile sociale convenționale.

5. Politician conservator: este menționat cu un anumit ton de aprobare pentru a descrie un politician care susține sau susține acele cauze sau agende apărate de bani mari, mari interese sau afaceri, valori tradiționale, anumite grupuri religioase sau filosofii precum cele ale „ Asociația Națională a Rifelor „; „Mackinlerismul de dreapta”, „Grupurile de supremație albă” și se opune cheltuielilor guvernamentale pentru programe sociale precum asistență socială, timbre alimentare, asigurări universale de sănătate etc.

6. Politicianul de stânga: este menționat cu un anumit ton disprețuitor și disprețuit, pentru a descrie un politician care susține sau susține acele agende care se opun gândirii politice principale și este asociat ca un politician „progresist”, „socialist” sau „liberal”. Politicianul de aripă dreaptă, sunt acei ideologii contrare stângii.

7. „Politician Trumpist”: Acesta este unul dintre cele mai recente aforisme inventate folosite în ultimul timp din ce în ce mai mult de către mass-media, pentru a descrie tipul de filozofie și politică foarte neobișnuită promulgată de Donald Trump, actualul președinte al Statelor Unite. Tinde să descrie ceva incert, descurajat, ilogic, regresiv și nefondat. Există puțini politicieni care îmbrățișează această filozofie, dar se găsesc practic în statele din sudul adânc.

Acestea sunt principalele sau cele mai utilizate aforisme folosite astăzi de presa nord-americană în exercițiul zilnic al presei scrise, televiziunii și internetului. Ele au un impact profund în percepțiile în rândul cititorilor și efectul corespunzător față de politicieni, partidele și programele lor. În multe privințe, au contribuit și încă contribuie în mare măsură la rezultatele rezultatelor electorale. Acestea prezintă două tipuri de utilizatori: cei care aparțin unor grupuri speciale sau controlul intereselor și majoritatea unui grup de experți prost informați, inculți, lipsiți de educație istorică, politică și științe sociale.

Luați cu atenție aceste observații, când sunteți gata să mergeți într-un fel sau altul în ceea ce privește analiza politică a știrilor și comentariilor. Nu luați totul de la sine, exercitați prudență și judecată bună. Acest lucru vă va permite să luați decizii politice BUNE.