[ad_1]

Sirius Satellite Radio și XM Satellite Radio, acum cunoscute în lume ca Sirius XM Radio, abonații pot ține pasul cu toate ultimele știri și informații de la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, acordându-se la unul dintre numeroasele canale de știri oferite. Sirius XM Radio oferă ascultătorilor știri de la NPR, CNN, CNN-HN, Fox, WRN și BBC. Aceste posturi sunt bine respectate ca autorități bune pentru știrile de ultimă oră.

NPR Now este disponibil pe canalul Sirius 134. NPR este cel mai bun radio public, oferind ascultătorilor de radio o multitudine de informații, inclusiv știri și programe de divertisment. NPR Talk radio poate fi auzit atât la posturile de radio locale, cât și la cele naționale. Unele subiecte de știri tratate la radioul public sunt știri din lume și națiunea noastră, alegerile din 2008, știri de afaceri, olimpiadele de la Beijing, sănătate și știință, oameni și locuri, cărți, muzică, arte și multe altele. NPR Now 134 este gazda multor favorite ale ascultătorilor, cum ar fi Car Talk, News & Notes, Fresh Air și Tech Nation.

Cel mai de încredere nume din știrile găsite pe web, televizoarele și radiourile noastre prin satelit pot fi găsite în gama Sirius XM Radio. Știrile CNN sunt difuzate pe canalul Sirius 132 și CNN Headline News pe canalul Sirius 133. Ascultătorii apelează adesea la CNN și CNN HN pentru acoperire de știri din întreaga lume. Aceste stații pe sat. radioul oferă mai multe programe de discuții, printre care binecunoscutele Larry King Live, Lou Dobbs Tonight și Wolf Blitzer Reports. Abonații Sirius XM Radio se pot conecta la CNN în timpul deplasării dimineața pentru American Morning pentru a obține cele mai importante știri ale zilei. CNN HN produce versiunea sa de știri de dimineață pe Morning Express împreună cu Robin Meade. Aceste stații ar fi un loc de plecare excelent pentru a afla ultimele știri de la Beijing la Jocurile Olimpice din 2008.

Fox News este difuzat pe canalul Sirius Radio 131. Acest post este bine cunoscut în toată țara pentru a ține pasul cu știrile importante din America și din întreaga lume. Fox News este casa binecunoscutelor programe de radio de știri The O’Reilly Factor, Hannity & Colmes și On the Record cu Greta Van Susteren. Fox & Friends First la 6 dimineața și FOX & Friends la 7:00 sunt o primă oprire excelentă pentru știrile Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008. Aceste două programe acoperă totul, de la ultimele știri la vreme, la sport și multe altele.

Lumea recunoaște numele BBC atunci când vine vorba de acoperire de știri de top. BBC are cea mai mare echipă de reporteri care aduc abonaților la radio prin satelit știrile de la cei 250 de corespondenți din întreaga lume. Această stație poate fi auzită pe canalul Sirius 141. Pentru o acoperire sportivă impresionantă, ascultătorii pot acorda Sports Roundup sau pot primi știri de la Beijing în timpul uneia dintre actualizările lor mondiale.

Canalul Sirius 140 este casa World Radio Network. Acest post este un post de știri unic care oferă acoperire direct de la emisiuni așa cum au fost difuzate în țări din întreaga lume. Ascultătorii ar putea dori să se acorde pentru a asculta emisiuni de la China Radio International sau de la oricare dintre diferitele emisiuni pentru o varietate de acoperire a Jocurilor Olimpice din 2008 din Beijing, China.

Abonații la Sirius XM Radio Inc. au la dispoziție canale de știri suplimentare pentru informații despre știri financiare, de afaceri sau chiar despre divertisment. Cu peste 300 de canale disponibile de la Sirius XM Radio, există ceva pentru toată lumea de la furnizorul de radio favorizat al națiunii.

[ad_2]