Au trecut trei săptămâni de la înscrierea deschisă, deci doar o săptămână dacă includeți prelungirea de două săptămâni. Cu peste 8 milioane de înscrieri, a devenit clar că Obamacare este aici pentru a rămâne. Dar când viața vă dă lămâi, faceți limonadă.

Va fi la jumătatea anului înainte de a-l cunoaște și apoi vom face deja pregătiri pentru un an mare în ceea ce privește Actul de îngrijire accesibilă (ACA). Mandatul angajatorului individual și mic din 2014 a impus companiilor de asigurări să pună planuri la dispoziția celor care decid să se înscrie ca pachete de beneficii esențiale pentru sănătate (EHBP).

EHBP nu necesită beneficii vizuale și dentare în conformitate cu reglementările ACA. Cu toate acestea, viziunea pediatrică și dentară sunt incluse persoanelor aflate în întreținere cu vârsta de 19 ani sau mai mică. Mandatul din 2014 prevedea ca toată lumea să aibă acoperire medicală – îndeplinirea acoperirii minime esențiale (MEC) – sau să plătească o penalitate.

Odată cu grăbirea de a îndeplini cerințele ACA, mulți încă nu au viziune sau acoperire dentară. Cu excepția cazului în care indivizii au păstrat un plan dentar sau de viziune independent sau nu au găsit un plan la schimb la prețuri mai ridicate care să ofere acoperire dentară – sunt fără acoperire. Sondajele arată că persoanele cu acoperire dentară și vizuală își folosesc planurile, efectuează vizite de rutină și tratează problemele pe măsură ce se dezvoltă.

Potrivit VisionWatch, un studiu realizat de Vision Council în 2011, 75% din populația adultă din SUA poartă o formă de corectare a vederii. Acestea fiind spuse, cei care evită să achiziționeze planuri stomatologice sau vizuale independente în încercarea de a-și reduce costurile, se pregătesc, în esență, pentru a face față unui tratament mai sever în viitor. Programele de sănătate și planurile de tratament preventiv sunt esențiale pentru succesul ACA.