Cunoștințele convenționale, statele, de obicei, un politician, vor acorda o atenție deosebită unei varietăți de sondaje / sondaje, pentru a rămâne / deveni, populare și pentru a-și servi propria agendă personală / politică și / sau interesul personal ! Cu toate acestea, în ultima perioadă, am asistat la numeroase circumstanțe, în care, în ciuda sprijinului general, general al publicului, pentru o problemă specifică, etc, comportamentul partizan, continuă, etc! Din mai multe motive, această strategie pare să funcționeze, deoarece, marketingul / publicitatea politică etc. oferă în mod eficient un mesaj alternativ și, deoarece, atât de mulți alegători, adesea, par să voteze – împotriva propriilor lor interese , creează acest monstru politic! Având în vedere acest lucru, acest articol va încerca, pe scurt, să analizeze, să examineze, să revizuiască și să discute, 6 probleme specifice, aparent, populare, pe care mulți politicieni / publici și aleși, le evită, în mod regulat.

1. Creșterea salariului minim: Salariul minim, în această națiune, nu a crescut, în, bine, peste un deceniu! Luați în considerare, ce înseamnă, pentru cineva, încercarea de a exista cu 7,25 USD pe oră! La 40 de ore pe săptămână, acest lucru înseamnă, înainte de impozite și deduceri, doar 290 USD pe săptămână. Cincizeci și două de săptămâni pe an, acest lucru se traduce la 15 080 USD pe an. Aproape 60% din state au salariul lor propriu, minim, mai mare decât media națională, dar, peste 20 dintre ele, încă le aliniază pe ale lor, cu cel național! Aproape, fiecare sondaj, indică, creșterea acestui salariu, la un nivel mai rezonabil, mai realist, este, în general, susținută, mulți politicieni, continuă, evitând, făcând orice, în legătură cu asta!

2. Stimul economic: Datorită ramificațiilor economice, care decurg din necesitatea, de a închide și / sau, de a limita afacerile, etc, în timpul oribilei pandemii, mulți oameni suferă, dramatic, dintr-o perspectivă financiară. Sondajele, indică, marea majoritate a indivizilor și a întreprinderilor, susțin un stimul mare, dar, continuăm să asistăm la politica partizană. Dovada acestui lucru, nu este una, republicană, votată, pentru această măsură atât de necesară!

3. Asistență medicală de calitate, la prețuri accesibile: Printre națiunile dezvoltate, Statele Unite, este singura națiune în care costurile medicamentelor eliberate pe bază de rețetă și ale asistenței medicale par, scăpate de sub control! Acesta este un alt scenariu, în care, majoritatea americanilor, pretind că vor, că vor vedea îmbunătățiri, dar politica și politicienii continuă, punându-se în cale!

4. Justiție egală: Justiția, drepturile și libertățile egale nu sunt o garanție constituțională, deși, mulți observă, un nivel de rasism sistemic, care creează o situație foarte diferită? Trebuie să ne cerem toate libertățile, să fim protejați, mai degrabă în mod consecvent, decât, doar, selectivi!

5. Alegeri mai echitabile și mai responsabile: Participarea la SUA, în alegerile prezidențiale din 2020, a fost una dintre cele mai ridicate, din memoria recentă, însă, am asistat doar la o participare totală de 65%, în comparație cu alegătorii eligibili! În loc să fim bucuroși să vedem această îmbunătățire a implicării cetățenilor, asistăm, la un efort aparent, concertat, de a restricționa participarea viitoare, în special în rândul minorităților!

6. Ajustarea și / sau eliminarea colegiului electoral: În timp ce majoritatea oamenilor afirmă, simt și cred în conceptul de o singură persoană, un singur vot, impactul Colegiului Electoral adesea face anumite state mai mici, mult mai influente, în alegerile prezidențiale. De două ori, în acest secol, câștigătorul votului popular, a pierdut, din cauza Colegiului Electoral, și, în alegerile din 2020, am asistat la un efort, de către președintele din funcția de atunci, de a contesta rezultatele votului, în anumite state, pentru a inversa rezultatele, deși a pierdut votul popular, cu peste 7 milioane de voturi! Trebuie să abordăm acest lucru, fie prin ajustarea modului, Colegiul Electoral, funcționează și alocă, reprezintă, fie elimină, și revenim, doar la votul popular!

Cine îi servesc și îi reprezintă pe unii dintre acești politicieni, chiar dacă marea majoritate susțin ceva, totuși refuză să facă orice, productiv, în acest scop? Trezește-te, America, și solicită o reprezentare mai bună și devine un alegător mai bine informat!