De ce atât de mulți funcționari aleși și lideri publici par să amâne când acțiunile de calitate, bine luate în considerare, strategice, sunt necesare, necesare și, clar, indicate? În timp ce, în mod clar, pericolele obișnuite ale amânării, înrăutățesc lucrurile (cel puțin, adesea, potențial), atunci când oamenii, în poziții de putere și influență, procedează, în acest mod, adesea, creează pericole suplimentare și pericole, cu potențial, periculos, ramificații! După peste patru decenii de implicare, în multe domenii, legate de conducere, precum și de a lucra la multe campanii politice, există, cel puțin, cinci tipuri periculoase, de această politică, de polarizare etc. minte, acest articol va încerca, pe scurt, să ia în considerare, să examineze, să revizuiască și să discute ce înseamnă acest lucru și ce reprezintă și de ce contează.

1. Rasist / părtinitor: Prea des, asistăm la comportamente și acțiuni rasiste, părtinitoare, prejudiciate, de la acești indivizi, ca modalitate de a face apel la anumite grupuri de ură, care, par, permise de acest tip de retorică, etc! Asistăm la mai multe infracțiuni de ură, în zilele noastre, decât, poate, în orice moment, în mai bine de jumătate de secol, în această națiune! Trebuie să cerem un accent pe, Toți oamenii sunt creați egali!

2. Etichete politice: Mulți folosesc etichetele / clasificările, cum ar fi conservatorul și liberalul, într-un fel, care, motivat, la crearea unei narațiuni oarecum false! De fiecare dată, cineva susține drepturile omului / drepturile civile etc., poziții / legislație, unii, cu motivi politici, opozanți, îi numesc numele, cum ar fi liberal, progresist, socialist etc.! Ei pretind, deseori, că protejează libertățile acestei națiuni, etc, dar, deseori, aceste încercări sunt selective, în natură! Cum se poate, pretinde, să fie conservator, atunci când protestează împotriva deficitelor, numai când adversarii săi politici introduc o factură de cheltuieli, dar nu au nicio problemă cu ea, când provine dintr-un aliat politic perceput? Cum beneficiază cetățenii noștri de aceste comportamente și etichete false?

3. Distorsiuni: În timp ce, de multe ori, am fost martori, politic – rotiri, niciodată, la fel de mult, ca și noi, în ultimii câțiva ani! Este important să subliniem, în timp ce toată lumea are dreptul la o opinie și la o preferință personală / politică, nu are dreptul la propriul set de fapte (fapte false și / sau, fapte alternative)! În plus, de fiecare dată, cineva nu este de acord, nu înseamnă că ei sunt faptele articulare, false!

4. Refuzuri: Asistăm, adesea, la politicieni, recurgem la negări, atunci când, bine gândit, bazat pe fapte, bazat pe date, informații, indică, acțiune și strategie, este necesar – pentru! Negarea, pericolele acestei oribile pandemii, nu a făcut-o să dispară, ci, mai degrabă, probabil, a creat o situație mult mai gravă, deoarece amânarea este adesea inamicul acțiunilor / strategiilor de calitate!

5. Vitriol: Retorica normală și politică este un lucru, dar recurgerea la vitriol și la ură este cu totul diferită! În loc să ne aducă împreună, spre binele mai mare, creează o atmosferă, ceea ce face ca o calitate, necesară, întâlnire a minților să fie mai posibilă!

Cu cât înțelegem mai bine realitățile acestor periculoase abordări politice, cu atât suntem mai capabili să schimbăm lucrurile în bine! Sunteți gata și pregătiți să fiți un alegător mai responsabil?