Statele Unite sunt o națiune politică extrem de partizană, unde, de mulți ani, a devenit, chiar – mai mult! Deși există, de obicei, mai multe modalități de a proceda, care ar putea avea sens, anumite probleme, trebuie să transcende aceste politici, dacă, vom rămâne, țara liberului și vocea, pentru o justiție egală și drepturile omului, în întreaga lume! Nu ar trebui publicul nostru și aleșii noștri să pună americanii pe primul loc și să servească și să reprezinte interesele noastre, mai degrabă decât agenda lor personală / politică și / sau interesul personal? Din păcate, în ultimii ani, am asistat la o utilizare excesivă a etichetelor politice (care, adesea, nu sunt exacte, semnificative sau servesc vreunui scop adevărat), mai degrabă decât la discuții publice, care sunt, probabil, bine – trecut – scadent! Având în vedere acest lucru, acest articol va încerca, pe scurt, să ia în considerare, să examineze, să revizuiască și să discute, 5 lucruri / domenii, care merită și solicită, mai mult accent pe serviciu, reprezentare, empatie și căutarea unei întâlniri – a – – minți, pentru binele mai mare.

1. Sănătate și siguranță publică: Ce ar putea și ar trebui să fie mai important decât sănătatea publică și siguranța cea mai bună? Din păcate, în ultimul an, am asistat la ceea ce se întâmplă, atunci când se pare, liderii noștri publici (sau, cel puțin, anumiți, puternici, indivizi), nu au fost pregătiți, dispuși și / sau au fost capabili să acorde prioritate ! O națiune, care de multe ori se consideră, ea însăși, cea mai bună din lume, consideră că calitatea, îngrijirea medicală și asistența medicală / asigurarea ar trebui să fie, pur și simplu, posibilă și un privilegiu sau un drept real? Statisticile indică în mod clar anumite grupuri minoritare și mai mici socio-economic, mijloace, am suferit, chiar, mai mult, decât noi ceilalți! Cu, aproximativ 4,5% din populația lumii, ce spune, că, Statele Unite, au suferit, aproximativ 25% din cazuri și 20% din decese? Întrucât, peste 500.000 de americani, au pierit acum din această pandemie, nu are sens a face din aceasta o prioritate nepartizană?

2. Garanții constituționale: Cum ne putem lăuda cu marea noastră Constituție, dacă / când, nu protejăm și nu garantăm toate drepturile și libertățile, în loc să o facem doar, selectiv? Nu este oare ipocrit să ceri drepturile vagi, al 2-lea amendament (la maximum), când, călcând unele dintre amendamentele 1? Această națiune trebuie să protejeze toate drepturile, libertățile și conceptul de justiție egală, pentru toți!

3. Conditii de viata: Nu ar trebui să fim mai buni decât suntem, în ceea ce privește, asigurarea, pentru toți americanii, a trăit, în condiții de siguranță, de calitate, de viață, care asigurau aer și apă curate, căldură (și apă fierbinte) și siguranță?

4. Tratament medical / asigurare de sănătate: Cum putem oferi asistență medicală de calitate, pentru toți (indiferent de veniturile acestora, etc), cu excepția cazului în care / până când reformăm modul, sistemul nostru medical, funcționează și costurile, asociindu-ne cu asigurări de sănătate de calitate? Cei care se referă la asigurările de sănătate, ca socialiști (în general, utilizând în mod greșit acești termeni), fie nu le pasă, fie își dau seama, suntem singura națiune din lumea liberă, care nu oferă, un fel de protecție, pentru – toate!

5. Tratament egal: Nu ar trebui toți cetățenii noștri să primească tratament egal și dreptate? Pur și simplu, încercarea de a nega, existența rasismului sistemic, nu o face să dispară!

Trezește-te, America, și cere, oficiali publici, să ne slujească, în locul lor! Vei deveni un cetățean mai responsabil?