3 pași pentru a pierde în greutate care va dura

Când vine vorba de slăbit, nu există pastile magice sau diete secrete care să vă ajute să vă atingeți obiectivele de slăbire. Dar îți poți atinge obiectivele cu acești 3 pași pentru a ajuta la pierderea în greutate.

Ca majoritatea lucrurilor din viață, pierderea în greutate (multă greutate) se reduce la efort conștient, disciplină, determinare și perseverență.

Pierderea a 10, 20, 50 sau 100 de lire sterline sau mai mult revine la ceea ce faceți zilnic. Dacă faci ceea ce ar trebui să faci (mănâncă bine + exercițiu) zi într-o zi, vei pierde în cele din urmă toată greutatea dorită.

Cu toate acestea, dacă aruncați atenție vântului și nu faceți ceea ce ar trebui să faceți, atunci este posibil să nu vă vedeți niciodată visele de slăbire. Prietenul meu este cel mai trist scenariu existent.

Dacă te-ai plictisit să fii grasă, dacă te-ai săturat să fii supraponderal, dacă ești pregătit să-ți începi noua viață astăzi, ține-te, pentru că sunt pe cale să-ți ofer planul simplu, dar extrem de eficient de slăbire pe care l-ai așteptat.

Sunteți gata? Vă voi spune în termeni incerti ce trebuie să faceți pentru a pierde toată greutatea dorită în 3 pași ușor de făcut. Cu toate acestea, pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să vă mențineți concentrarea și disciplina în fiecare zi pentru a continua să faceți pașii până când ajungeți la rezultatele dorite.

Chiar dacă șovăiești și te îndepărtezi de urmele de slăbire, este în regulă. Dacă reușiți să reveniți rapid pe drumul cel bun, veți obține ore suplimentare, veți beneficia de pierderea dramatică în greutate și de o sănătate îmbunătățită.

Și acum, fără alte acorduri, iată 3 pași de bază pentru a pierde în greutate …

1. MÂNCAȚI MAI MIC

2. MÂNCAȚI MAI BUN

3. EXERCITIU

Acolo sunt ei. Ce crezi? Un pic anti-climatic, nu? Poate vă așteptați la mai mult … Ei bine, permiteți-mi să vă spun dacă sunteți capabil să înțelegeți și să implementați acest plan de slăbire puternic sigur și eficient, este că nu veți mai fi nevoit niciodată să cheltuiți o sumă inutilă pentru produsele de slăbit care nu funcționează .

Vedeți, corpul dvs. este o mașină de gestionare a pierderii în greutate reglată fin. Dacă urmați planul corect și dați corpului dvs. doar ceea ce are nevoie pentru a supraviețui, va face toată munca grea pentru voi.

Având suficient timp și urmând cei 3 pași de mai sus, puteți pierde zeci și chiar sute de kilograme fără să vă înfometați sau să apelați la pastile false de slăbit sau la operații periculoase de sculptură corporală.

Acum, acest lucru nu înseamnă că drumul către pierderea semnificativă în greutate va fi ușor sau că nu va trebui să suferiți puțin pentru a ajunge la rezultatele dorite. Vor fi zile în care îți vine să arunci prosopul și să renunți.

În acele zile, s-ar putea să vă prăbușiți în pofta incontestabilă și să vă înnebuniți în localitatea dvs. tot ce puteți mânca bufet de înfundare a arterelor. Dar hei, e în regulă. Ești om. Uneori trebuie să te înnebunești puțin pentru a te întoarce pe drumul cel bun.

Cu toate acestea, dacă sunteți cu adevărat hotărâți să vă atingeți chiar și cele mai aparente obiective de pierdere în greutate, puteți și o veți face urmând planul de mai sus. Acum, în beneficiul dumneavoastră, să mergem puțin mai adânc în fiecare etapă a planului.

1. MÂNCAȚI MAI MIC

Nu există nicio îndoială cu privire la asta. Dacă vrei să slăbești, trebuie să începi să mănânci mai puțin. Trebuie să creați un deficit de calorii pentru ca organismul dvs. să înceapă să arunce kilograme.

Dacă nu începeți să limitați cantitatea de mâncare pe care o luați fără exerciții fizice, nu vă va ajuta să vă atingeți obiectivele. Consumul mai mic de alimente preferate grase, umplute cu grăsime va fi cel mai rapid mod de slăbire dramatică.

Chiar nu contează câtă greutate trebuie să pierzi. Dacă nu preia controlul asupra obiceiurilor alimentare conștiente și inconștiente, veți fi greu să pierdeți chiar și un kilogram.

Nu, trebuie să începeți să reduceți cantitatea de alimente cu care obișnuiți să mâncați. Am auzit de povești în care oamenii mergeau la Mc Donald’s și împachetau două mese Super Mac de dimensiuni mari.

Evident, acest lucru este prea mult. În această situație, chiar și reducerea la o masă Super Size ar fi o îmbunătățire. Dar, așa cum vom vedea în următorul pas, un plan mai bun ar fi să eliminăm masa Super Size împreună și să începem să mâncăm mai bine.

2. MÂNCAȚI MAI BUN

După cum se spune, „Suntem ceea ce mâncăm”. Dacă mâncăm porcării, ghici ce? Cu toate acestea, dacă învățăm să mâncăm bine, atunci nu numai că talia noastră ne va mulțumi pentru asta, ci ne vom simți și mai bine în ceea ce ne privește.

Una dintre cele mai rapide modificări pe care le puteți face dietei atunci când încercați să slăbiți este să renunțați la toate junk food-urile cu care ați putea fi obișnuiți să mâncați (chipsuri, băuturi răcoritoare, pizza, gogoși, fursecuri etc.) și să începeți să consumați mai multe legume.

Acum, știu la ce s-ar putea să te gândești. S-ar putea să fiți încă traumatizat de faptul că mama dvs. nu vă permite să vă ridicați de la masa de cină până când nu vă terminați broccoli, dar permiteți-mi să vă spun că mama voastră a avut dreptate.

Dacă puteți umple jumătate din farfurie la fiecare masă cu legume bogate în fibre și nutrienți, sunteți pe cale să pierdeți în greutate semnificativ și de lungă durată. Acesta este probabil unul dintre cele mai simple lucruri pe care le puteți face pentru a începe cu adevărat călătoria dvs. de slăbire.

Deși s-ar putea să nu fie ușor să începeți să mâncați legume la fiecare masă, cu cât începeți mai repede, cu atât veți fi mai bine și cu cât greutatea va începe să se topească mai repede din corp.

3. EXERCITARE

Pentru a-ți lovi aventura de scădere în greutate, trebuie să-ți faci mișcarea corpului. Nu-mi pasă dacă îl numiți antrenament, exerciții fizice, aerobic sau orice altceva este că trebuie să faceți ceva pentru a vă crește ritmul cardiac și a glandelor sudoripare care lucrează ore suplimentare.

Exercițiul este cheia unei pierderi în greutate durabile, de lungă durată și reale. Pentru fiecare kilogram pe care îl pierzi mâncând corect și exercitând, acesta este încă un kilogram care nu se va mai întoarce niciodată să te bântuie.

De ce? Pentru că acum cunoașteți „secretul” unei pierderi în greutate sigure și eficiente. Dacă vreodată vă simțiți târându-vă înapoi pe scara temută de grăsime, tot ce trebuie să faceți este să puneți acești 3 pași în acțiune și să urmăriți cum vă stabilizați și contraziceți orice creștere în greutate nedorită.

Prin exerciții fizice în mod regulat, îi oferi corpului tău puterea de energie de care are nevoie pentru a crește rata metabolismului pentru a începe să piardă în greutate în mod eficient și eficient zilnic. Nu mă refer la tine, dar asta sună destul de bine pentru mine.

Cu cât te împingi mai mult fizic, cu atât vei vedea mai repede schimbări în corpul tău. Poate că nu trebuie să lucrați zilnic cu un antrenor personal, dar trebuie să faceți ceva.

Fie că mergeți la plimbare, alergare, înot, ciclism, drumeții sau orice altă activitate fizică pe care doriți să o faceți, începeți să o faceți acum. Nu mai petreceți o noapte pe canapea, urmărind ultimele relansări. Pune-ți corpul în mișcare și începe să slăbești azi.

CONCLUZIE

Pierderea în greutate (chiar și multă greutate) nu este o știință a rachetelor. Deci, fiți siguri că oricine o poate face, chiar și dumneavoastră. Cu toate acestea, va necesita toată răbdarea, disciplina, determinarea și perseverența pe care le puteți dobândi.

Începeți încet. Luați-o câte o zi. Este posibil să nu vă atingeți greutatea ideală într-o săptămână, o lună sau chiar un an, dar rămâneți cu ea și atingeți-o veți face. Urmând cei 3 pași de mai sus, de asemenea, puteți deveni o poveste de succes ca mulți alții dinaintea voastră.

Așa că mergeți mai departe și începeți să pierdeți toată greutatea nedorită pe care ani de viață nedisciplinată au lăsat-o în urmă. Preia controlul asupra vieții tale începând de astăzi. În curând te vei bucura că ai făcut-o. Când va veni acea zi, nu va mai exista nici o privire înapoi.